back to top
csütörtök, július 25, 2024

A Porsche helyett LMP3-mal kényszerül indulni az első ügyfélcsapatük

Dátum:

Megosztás:

Bár legelőször jelentkeztek be egy autóra, még ők sem kapják meg a Porsche LMDh autóját a Daytonai 24 órásra. Az ellenfél a bajnoki címvédő pedig festést villantott…

Szomorú hírt közölt a Porsche

- Reklám -

- Reklám -

A Porsche megkésett

A JDC-Miller Motorsports LMP3-as autót nevezett az IMSA idénynyitóján, amíg nem érkezik meg a privát Porsche. Hozzájuk képest a gyári Penske bőszen gyakorol.

Az eddig IMSA Prototype Challenge-ben használt (Duqueine) autót léptetik elő, amit valószínűleg a négy Endurance Cup versenyen állítanak rajthoz. John Church a SportsCar365-nak azonban nem erősített meg semmit Daytonán túl.

- Reklám -

Nem is lett annyira rózsaszín

A Meyer Shank Racing – bár teszten már többféle megoldással is szerepelt – bemutatta a végleges festését. A szokásos fő színük nem hangsúlyos, inkább az Acura alapszíneit képviselik.

Hová érkezik az IndyCarba legújabban berobbant sztár?

Hihetelen szezonkezdet után végül nem küzdött a bajnokságért, Scott McLaughlin mégis letette a névjegyét. Az új-zélandi pilóta sejtelmes posztban tudatta a nagyvilággal, hogy Daytonára készül, azt azonban még nem tudni, milyen kategóriában, és melyik csapatban.

Ha IndyCar-os csapatát nézzük, a Penske – a Porsche miatt – rengeteg pilótával rendelkezik, így nem igazán van szabad hely…

„Új pályarajz érkezett ma az asztalomra.” – írja McLaughlin.