back to top
vasárnap, május 19, 2024

Kaylee Bryson volt a 36. Chili Bowl legnagyobb sztárja

Dátum:

Megosztás:

Lehet, hogy Tanner Thorson nyerte a 36. Chili Bowl-t, de Kaylee Bryson volt az, aki „ellopta a show”-t szombaton Tulsa Expo Centerben.

- Reklám -

Az oklahomai Muskogee-ból származó 20 éves versenyző már az előfutamok során is csillogtatta tehetségét.

- Reklám -

Bryson olyan nagyágyúkkal került be a szombati B-döntőbe, mint Kasey Kahne, vagy Ryan Newman.

Szombaton aztán robbant a bomba, a 10. helyről rajtolva nem kegyelmezett a mezőnynek, és megnyerte a versenyt, így bejutott az Egyesült Állomok legjobb dirt versenyzői közé, az A-döntőbe.

- Reklám -

Ezzel az eredménnyel Kaylee Bryson lett az első női versenyző, aki a Chili Bowl A-futamában indulhatott. A korábbi legjobb eredményt Harli White érte el 2016-ban, amikor a 19. helyen végzett a B-döntőben.

Szuper jó móka volt” – mondta Bryson a RACER-nek. „Egyszerűen az volt a célom, hogy bejussak a Chili Bowl fináléjába. Ez volt az álmom, amióta csak kislány voltam.

Idejövet szuper idegesek voltunk, de ugyanakkor fel is pörögtünk. Annyira szerettem volna jól szerepelni. Úgyhogy a B-döntőben mindent beleadtam, és a végén jól alakult, így sikerült megszereznünk a győzelmet.

Kaylee Bryson
Fotó: Fotó: Toyota Motor Corporation/Toyota Newsroom

Kylee Bryson lehet a következő nagy sztár?

Brysont a nézők is elismerték: a főversenyen a versenyzők bemutatása során a NASCAR-sztárokkal és a Chili Bowl-bajnokokkal, Chrisopher Bell-lel és Kyle Larsonnal felérő üdvrivalgást váltott ki.

A hölgyversenyző végül a főfutamon a 18. lett, azonban nem szabad alábecsülni ezt a teljesítményt, hiszen ravasz, öreg rókák, és NASCAR sztárok voltak az ellenfelei.

Csak remélem, sokan azt fogják leszűrni ebből az egészből, hogy bármi lehetséges” – tette hozzá a fiatal csillag.

Bármit, amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani. Nyilvánvalóan ideges voltam, amikor belevágtam ebbe a versenybe, mert ezek a srácok csodálatos versenyzők.”

„Sokkal régebb óta csinálják ezt, mint én, és annyira tapasztaltak és tehetségesek. Nyilvánvalóan ideges voltam, mert ez egy kemény műsor. Szóval, ha egyszer valamit a fejedbe veszel, akkor el tudod érni” – jelentette ki a mindössze 20 éves Kaylee Bryson.