back to top
csütörtök, július 25, 2024

Kyle Larson második lett előfutamában is – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Kyle Larson a hétfői, bajnokok tornáján elért második helye után az előfutamában is második lett, így a szombati A döntőn is ott lesz a NASCAR Cup Series bajnoka.

- Reklám -

A Chili Bowl címvédőjét Buddy Kofoid győzte le egy eléggé kiélezett verseny után. Kofoid – ahogy a videón is látható – egy verseny végi újraindítást kihasználva előzte meg végül Larsont.

- Reklám -

Próbáltam közel maradni hozzá a forgalomban. Az összes lekörözött egymás mellett futotta a saját versenyét, szóval nem volt egyszerű áthámozni magunkat rajtuk” – mondta a 20 éves Kofoid. „A forgalomban nem igazán volt lehetőségem előzni, végül az újraindítás segített.

Az eredmény megszakítja Kyle Larson négyéves előfutam-győzelmi sorozatát. A keddi 1-2. helyezésüknek köszönhetően Kofoid és Larson is bejutott a szombati főversenyre.

- Reklám -

Szerettem volna egy hellyel feljebb végezni, de nem lehetek túlságosan csalódott, benn vagyunk a döntőben” – mondta Larson.

Elrontottam az újraindítást. Túlságosan arra figyeltem, hogy Buddy ne tudjon megelőzni, így lecsúsztam az ívről, ő pedig simán elment mellettem. Úgy érzem megérdemelte a győzelmet, mert amikor jó köröket autóztam, akkor is tudta velem tartani a tempót.

A nap egyik meglepetése Kaylee Bryson nevéhez fűződött, aki nagyszerű teljesítménnyel bejutott szombati B döntőbe, így lesz esélye eljutni a fő versenyre.

Kaylee Rae Bryson
Fotó: Toyota Motor Corporation/Toyota Newsroom

Amennyiben a 19 éves hölgyversenyző a legjobb 7-ben végez a szombati B döntőben, abban az esetben ő lesz az első nő, aki bejut a Chili Bowl A döntőjébe.