back to top
csütörtök, július 25, 2024

Hailie Deegan sportot váltott, nem fogod elhinni, hogy mit csinált

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan új hobbit talált magának, méghozzá a golfozást. A fiatal hölgyversenyző nem a megszokott módon kezdett bele a sportba.

- Reklám -

Még az atlantai katasztrofális versenye, de már a Mint 400-as indulása között döntött úgy Hailie Deegan, hogy átalakítja háza mögött lévő kertjét golfpályává.

- Reklám -

Talán a videó alapján is elmondható, hogy a versenyzéshez jobban ért a 21 éves hölgyversenyző.

Deegan mellett természetesen szerepel a videóban kamerása, és párja is, akik szintén nem nyújtottak meggyőző teljesítményt golfütővel a kezükben.

- Reklám -

Most is nagy szüksége lesz majd a kikapcsolódásra, hiszen az idei három versenye során mindháromszor balesetbe keveredett, így meg kell nyomnia az újraindítás gombot a szezonján.

Daytonában sokáig jól állt, azonban a verseny végén balesetbe keveredett. Las Vegasban saját hibájából belerohant egy pályán álló autóba. Atlantában pedig majdnem bennfulladt, miután egyik kereke lángra kapott.

A javításra már most hétvégén lehetősége lesz Deegan-nek, hiszen a NASCAR Truck Series mezőnye is ellátogat a Circuit of the Americas versenypályára.

Hailie Deegan még az év elején indult a Daytona 24 órás előtti IMSA Michelin Pilot Challange versenyén egy Ford Mustanggal, nem titkolt szándéka pedig az volt, hogy javítsa versenyzői képességeit a kanyargós épített pályákon.

A hétvégén tehát kiderül, hogy a Ford Performance fiatal csillaga mennyire tudta csiszolni tudását ebben a tekintetben.