kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapCautionHailie Deegan sportot váltott, nem fogod elhinni, hogy mit csinált

Hailie Deegan sportot váltott, nem fogod elhinni, hogy mit csinált

- Hirdetés -

Hailie Deegan új hobbit talált magának, méghozzá a golfozást. A fiatal hölgyversenyző nem a megszokott módon kezdett bele a sportba.

Még az atlantai katasztrofális versenye, de már a Mint 400-as indulása között döntött úgy Hailie Deegan, hogy átalakítja háza mögött lévő kertjét golfpályává.

- Hirdetés -

Talán a videó alapján is elmondható, hogy a versenyzéshez jobban ért a 21 éves hölgyversenyző.

Deegan mellett természetesen szerepel a videóban kamerása, és párja is, akik szintén nem nyújtottak meggyőző teljesítményt golfütővel a kezükben.

- Hirdetés -

Most is nagy szüksége lesz majd a kikapcsolódásra, hiszen az idei három versenye során mindháromszor balesetbe keveredett, így meg kell nyomnia az újraindítás gombot a szezonján.

Daytonában sokáig jól állt, azonban a verseny végén balesetbe keveredett. Las Vegasban saját hibájából belerohant egy pályán álló autóba. Atlantában pedig majdnem bennfulladt, miután egyik kereke lángra kapott.

A javításra már most hétvégén lehetősége lesz Deegan-nek, hiszen a NASCAR Truck Series mezőnye is ellátogat a Circuit of the Americas versenypályára.

Hailie Deegan még az év elején indult a Daytona 24 órás előtti IMSA Michelin Pilot Challange versenyén egy Ford Mustanggal, nem titkolt szándéka pedig az volt, hogy javítsa versenyzői képességeit a kanyargós épített pályákon.

A hétvégén tehát kiderül, hogy a Ford Performance fiatal csillaga mennyire tudta csiszolni tudását ebben a tekintetben.

 

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss