vasárnap, április 21, 2024

Ez nem Ricciardo éve! Egyszer nézi meg kedvenc csapatát, akkor is kikapnak

Dátum:

Megosztás:

Az amerikai futballban jelenleg nincs jobb csapat, mint a Buffalo Bills, nem mellesleg pedig ők Daniel Ricciardo kedvencei.

- Reklám -

Daniel Ricciardo is ott volt a Buffalo Bills New York Jets elleni meccsén vasárnap, ahol a buffaloi együttes 20-17-es vereséget szenvedett new york-i ellenfelétől.

- Reklám -

Az ausztrál versenyzőnek nincs sok lehetősége arra, hogy egyik kedvenc sportágának – és csapatának – meccseire kijárjon, most viszont kivételt tett, de valószínűleg úgy gondolja bár ne tette volna, hiszen a Bills idei második verségét szenvedte el, 6 győzelem mellett.

Ricciardo és a csapat irányítója – nem mellesleg a liga jelenlegi legjobb irányítója – Josh Allen világi barátok, többször szerepeltek már televíziós programokban együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daniel Ricciardo (@danielricciardo) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

A McLarentől idény végén távozó versenyzőt több amerikai autósportos szériával is szóba hozták, de emellett az ESPN is megkereste őt – miután meghosszabbították a Forma-1-el a szerződésüket -, hogy legyen ő a csatorna F1-es arca.

Emellett persze az is benne van a pakliban, hogy más sportágak közvetítésén is feltűnik majd az ausztrál versenyző – persze ehhez előbb el kell fogadnia Amerika első számú sportcsatornájának szerződésajánlatát.

Egyébként nem Ricciardo idén az első, aki balszerencsét hoz NFL csapatának.

Néhány héttel ezelőtt Lewis Hamilton látogatott el az általa tulajdonolt Denver Broncos mérkőzésére, és akkor a denveri csapat is kikapott a Los Angeles Chargers ellen 19-16-ra.

Hamilton jelenléte sem segített borzalmas formában lévő csapatán