vasárnap, április 21, 2024

Hamilton jelenléte sem segített borzalmas formában lévő csapatán

Dátum:

Megosztás:

Lewis Hamilton is jelen volt NFL csapatának, a Denver Broncos hétfő esti meccsén, azonban ez sem segített a nyeretlenségi sorozatot megtörni.

- Reklám -

Hamilton 2022 augusztusában lett a Denver Broncos amerikai futball csapat kisebbségi tulajdonosa, azonban ahogy a brit versenyzőnek, úgy a denveri csapatnak sincs igazán jó éve.

- Reklám -

Amióta Sir Lewis lett a tulajdonos, azóta 6 meccsen két győzelmet aratott a Broncos négy vereség mellett, igaz, még így is több győzelmük van idén, mint Hamiltonnak.

- Reklám -

A Mercedes versenyzője egyébként azért nem a 44-es mezt kapta meg, mert a Broncos a 44-es számot Floyd Little tiszteletére vonultatta vissza, ő egy Broncos-legenda, és benne van a Hírességek Csarnokában.

A Denver Broncos a Los Angeles CHargers ellen játszott mérkőzést helyi idő szerint hétfőn este, azonban 19-16-ra elvesztették a mérkőzést.

Hamilton egyébként az Amerikai Nagydíjra készül, igaz már a NASCAR-ral és az IndyCarral is szóba hozták, így nem lennénk meglepődve, ha tárgyalna is majd ezekkel a csapatokkal egy esetleges versenyzési lehetőségről.