kedd, április 23, 2024

Ricciardo mégis jönne a NASCAR-ba, de oválon nem indulna

Dátum:

Megosztás:

Az utóbbi hetekben több hír is megjelent Daniel Ricciardo amerikai karrierjével kapcsolatban, most azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

- Reklám -

Ricciardo nem zárja be teljesen az ajtót az IndyCar vagy a NASCAR előtt, de megismételte, hogy jövőre nem érdeklik ezek a kategóriák, és különösebben az Indy 500 vagy egyáltalán az ovál versenyzés.

- Reklám -

Az igazság az, hogy mondjuk, nem zárnám ki teljesen, szóval ez nem olyan, mint egy végleges nem” – mondta a 33 éves versenyző az Atlanti-óceánon túli költözésről.

Azt hiszem az oválokat kizárhatjuk. Kimondhatjuk, hogy soha nem fogok oválokon versenyezni. De néhány épített, vagy utcai pályán elindulnék a NASCAR-ban.

- Reklám -

Ez azért különösen érdekes, mert Justin Marks korábban elismerte, hogy már folytatott tárgyalásokat Ricciardoval és menedzsmentjével.

Raikkonen főnöke Ricciardo-t is a NASCAR-ba csábítaná

Nézd, tudom, hogy nem leszek fiatalabb, de még mindig azt mondom, hogy még nem mondok le az F1-es álomról” – magyarázta Ricciardo. „Még mindig az F1-et tartom szem előtt, és azt, hogy az F1-ben maradjak, bár jövőre tartok egy kis pihenőt.

Azt hiszem, személy szerint valószínűleg személyesen sem állok még készen arra, hogy elkötelezzem magam az Egyesült Államokban való versenyzés felfedezése mellett.

Ne értsen félre senki, ez király, az egész mesebeli dolog, az amerikai versenyzés; tudom, hogy imádnám az egészet.

Ebben a paddockban nagyon amerikainak érzem magam, de ha elmegyek a NASCAR paddockjába, én vagyok a legkevésbé amerikai ember ott; nem is tudom, ez vicces.

Majd meglátjuk mi lesz.