back to top
péntek, június 21, 2024

Danica Patrick 40. születésnapján sem lassított le

Dátum:

Megosztás:

Pár napja volt Danica Patrick, ennek alkalmából pedig azt hihetnénk, hogy pihenéssel töltötte a nagy napot. Nos valóban – aktív pihenéssel.

- Reklám -

Az egykori NASCAR- és IndyCar-sztár pénteken elárulta Twitter-követőinek, hogy „öregkorára” lassít.

- Reklám -

Patrick a születésnapi programját részletezte, válaszul az Associated Press munkatársa, Jenna Fryer „boldog születésnapot” kívánó tweetjére, amelyben azzal vádolta a 40 éves versenyzőt, hogy szokásos módon biztosan minden megpróbál majd belepakolni egyetlen napba.

Boldog születésnapot kívánok a kedvenc barátnőmnek! Biztos vagyok benne, hogy 2 órás edzést fog végezni, 8 fogásos ételt fog összeütni a semmiből, felvesz egy podcastot, fotózáson fog résztvenni, és valószínűleg közben egy új bort fog fejleszteni, mielőtt a nap véget ér” – írta Fryer a tweetben.

- Reklám -

…annyira jól ismersz engem!” Patrick egy tweetben válaszolt. „De öregkoromban már csak 90 perc túrázás, és 90 perc jóga megy, ráadásul ma este egy mesterszakácsra bízom a 8 fogásos menü elkészítését!

Patrick utoljára 2018-ban versenyzett profi szinten, így az elmúlt négy év lehetőséget adhatott neki arra, hogy egy picit lelassítson.

Ennek ellenére a versenyzőhölgyből lett üzletasszony élete a címlapokon is folyik, hiszen nemrég szakított barátjával, és ismét a szinglik életét éli. Ráadásul riporterként sem megy minden zökkenőmentesen

Patrick idén már kétszer is részt vett NASCAR közvetítésen. Először Las Vegasban volt jelen a kommentátori fülkében, majd ott lehetett Chase Briscoe első győzelménél Phoenixben.