kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapCautionDanica Patrick 40. születésnapján sem lassított le

Danica Patrick 40. születésnapján sem lassított le

- Hirdetés -

Pár napja volt Danica Patrick, ennek alkalmából pedig azt hihetnénk, hogy pihenéssel töltötte a nagy napot. Nos valóban – aktív pihenéssel.

Az egykori NASCAR- és IndyCar-sztár pénteken elárulta Twitter-követőinek, hogy “öregkorára” lassít.

- Hirdetés -

Patrick a születésnapi programját részletezte, válaszul az Associated Press munkatársa, Jenna Fryer “boldog születésnapot” kívánó tweetjére, amelyben azzal vádolta a 40 éves versenyzőt, hogy szokásos módon biztosan minden megpróbál majd belepakolni egyetlen napba.

Boldog születésnapot kívánok a kedvenc barátnőmnek! Biztos vagyok benne, hogy 2 órás edzést fog végezni, 8 fogásos ételt fog összeütni a semmiből, felvesz egy podcastot, fotózáson fog résztvenni, és valószínűleg közben egy új bort fog fejleszteni, mielőtt a nap véget ér” – írta Fryer a tweetben.

- Hirdetés -

…annyira jól ismersz engem!” Patrick egy tweetben válaszolt. “De öregkoromban már csak 90 perc túrázás, és 90 perc jóga megy, ráadásul ma este egy mesterszakácsra bízom a 8 fogásos menü elkészítését!

Patrick utoljára 2018-ban versenyzett profi szinten, így az elmúlt négy év lehetőséget adhatott neki arra, hogy egy picit lelassítson.

Ennek ellenére a versenyzőhölgyből lett üzletasszony élete a címlapokon is folyik, hiszen nemrég szakított barátjával, és ismét a szinglik életét éli. Ráadásul riporterként sem megy minden zökkenőmentesen

Patrick idén már kétszer is részt vett NASCAR közvetítésen. Először Las Vegasban volt jelen a kommentátori fülkében, majd ott lehetett Chase Briscoe első győzelménél Phoenixben.

 

- Advertisement -
SourceNESN
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss