back to top
csütörtök, június 20, 2024

Nagyon kínos helyzetbe került Danica Patrick

Dátum:

Megosztás:

Danica Patrick és Ricky Stenhouse Jr. románca 2017-ben ért véget, azonban előbbi még mindig kínosan érzi magát exe társaságában.

- Reklám -

A sztorit Mike Joy, a Fox NASCAR közvetítéseinek kommentátora mesélte el a közönségnek.

- Reklám -

Mint ismeretes, Danica Patrick néhány verseny erejéig Mike Joy és az egykori versenyző Clint Bowyer mellett kommentátorként dolgozott a FOX stúdiójában.

Joy felidézte, hogy Danica Patrick azt mondta neki: „Bármit is csinálunk itt, kérlek titeket, had ne kelljen Rickyvel (Stenhouse Jr.) beszélnem.”

- Reklám -

És persze Clint Bowyer erre felüvöltött: „HELL YEAH!”” – tette hozzá Mike Joy.

Szóval a végére értünk, azt hiszem, a második szakasznak, és Clint humorosan azt mondja a producernek: ‘Hé, azt hiszem, Ricky a 18. helyen végzett. Szerinted beszélnünk kéne vele?’

Danica ezután kicsit mérgesen nézett kollégájára.

Danica Patrick és Ricky Stenhouse Jr. egyébként öt évig voltak együtt, és a 2017-es hirtelen szakításuk tényleg mindenkit sokkolt.

Később azonban kiderült, hogy a szakítás oka Patrickkal és a jövőre vonatkozó terveivel függött össze.

A The Blast szerint a lány meg akart házasodni és gyerekeket akart, amit Ricky Stenhouse Jr. akkoriban nem feltétlenül tudta ezt elfogadni.

Nem sokkal a NASCAR versenyzővel való szakítása után Danica Patrick elkezdett randizni az NFL-sztárral, Aaron Rodgersszel, a kapcsolatuk két évig tartott.

Patrick ezutáni kapcsolata sem tartott sokáig, és a versenyzőhölgyből lett üzletasszony jelenleg a szinglik életét éli.