vasárnap, április 14, 2024

Ty Gibbs megint nem barátkozott, jól elintézte csapattársát – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ty Gibbs nem kegyelmezett csapattársának, és megnyerte a NASCAR Xfinity Series richmondi versenyét Nemechek előtt.

- Reklám -

A NASCAR Xfinity Series szombati versenye a Richmond Raceway-en a várakozásokkal ellentétben egy meglehetősen tiszta futam volt. Legalábbis az utolsó körig az volt…

- Reklám -

A verseny utolsó szakaszának teljes időtartama alatt a Joe Gibbs Racing versenyzői, John Hunter Nemechek és Ty Gibbs macska-egér játékot vívtak a győzelemért, mindkét pilóta egy másodpercen belül maradt egymáshoz ezidő alatt.

Öt körrel a vége előtt aztán egymás mellé került a páros, és oda-vissza előzgették egymást – ráadásul többször össze is értek.

- Reklám -

A verseny utolsó körében a dolgok a tetőfokra hágtak, amikor Gibbs – aki akkor a második helyen állt – a kettes kanyar kijáratán megtolta Nemecheket, így a 19 éves pilóta a Camping World Truck Series versenyzője mellé tudott kerülni.

Gibbs ezután agresszívan későn fékezett a 3-as kanyar előtt, és szimplán letolta a pályáról riválisát.

Megérdemlem majd, ha esetleg ezt visszakapom” – mondta a 19 éves Gibbs. „Megérdemlem. A győzelmekért versenyeztünk, és nehéz őket megszerezni, úgyhogy muszáj voltam ezt megtenni.

John Hunter (Nemechek) egy kicsit gyorsabb volt, és remek versenyt futottunk. Egyszerűen csak későn fékeztem, és ki kellett ütnöm őt, hogy nyerjek. Ilyen a rövid pályás versenyzés.

Nemechek sejtelmesen, de profihoz illően nyugodtan nyilatkozott a finis után.

Ő és én hétfőn rendezzük le a dolgot. Szimplán kilökött. Meg sem próbált bekanyarodni. Tudod, a versenyzők nehezen felejtenek” – utalt ezzel arra Nemechek, hogy vissza fogja adni még ezt Gibbsnek.