back to top
szerda, május 22, 2024

Ismét szingli Danica Patrick

Dátum:

Megosztás:

Az egykori NASCAR versenyző, Danica Patrick a People magazinnak mondta el, hogy közel egy év randizás után szakított barátjával.

- Reklám -

Danica Patrick és közel egy éve tartó barátja, Carter Comstock útjai különváltak – árulta el a People magazinnak az egykori NASCAR pilóta.

- Reklám -

Egy ideig együtt voltunk, és sajnos nem működött, de ez nem jelenti azt, hogy nem volt egy igazán szórakoztató időszak, és nem csináltunk egy csomó igazán csodálatos dolgot” – osztotta meg a 39 éves Patrick a szakításról, ami elmondása szerint néhány hónapja történt.

Ez nem jelenti azt, hogy bármelyikünkkel is baj lenne” – teszi hozzá. „Csak arról van szó, hogy találni kell valakit, akivel ki tudod állni az idő próbáját„.

- Reklám -

Ez utóbbi dolog elég nehezen megy a 39 éves volt NASCAR versenyzőnek. 2005-ben megházasodott, azonban 2013-ban elvált.

Ezután több hírhedt kapcsolata is volt. Előbb Ricky Stenhouse Jr.-al jött össze, vele öt évig volt együtt, majd 2018-tól 2020-ig az NFL-es Aaron Rodgers-szel randevúzott.

Ezután következett Carter Comstock, a Freshly társalapítója és informatikai igazgatója. Ő és Patrick azután találkoztak, hogy a Beam nevű wellness-márka társalapítói összehozták őket, amely cégben Patrick és Comstock is befektetők.

A pár 2021 áprilisában hozta nyilvánosságra kapcsolatukat, és nem szégyenlősködtek, amikor egymás iránti szerelmükről posztoltak.

Szakmai életében Danica Patrick igen elfoglalt. A NASCAR-ban még két futamot fog közvetíteni a vasárnapi las vegasi szereplése mellett. Ezek austini, és phoenix-i rendezett versenyek lesznek.