back to top
vasárnap, május 19, 2024

Andretti még mindig nem kapott választ a Forma-1-től

Dátum:

Megosztás:

Michael Andretti továbbra is várja az FIA válaszát a benyújtott kérelmére, hogy ők szeretnének lenni 2024-től a Forma-1 11. csapata.

- Reklám -

Miután februárban nyilvánosságra hozta az Andretti Global megalakulását, a pilótából lett csapattulajdonos azt mondja, hogy vezetői csapata azzal a feltételezéssel dolgozik, hogy a 2024-es Forma-1-es nevezése zöld utat kap.

- Reklám -

Amíg várakozunk, a színfalak mögött rengeteg munkát végzünk, készülünk rá, mert nagyon sok mindent elő kell készítenünk” – mondta a Michael Andretti a RACER-nek.

Szóval tesszük a dolgunkat, remélve, hogy kapunk egy esélyt. El kell kezdenünk lépéseket tenni, és reménykedni és imádkozni, hogy az FIA engedélyezi a nevezésünket

- Reklám -

A közelmúltban előzetes felderítéseket végezett az istálló egy brit bázissal kapcsolatban, és a Renault/Alpine erőforrás-ellátási kötelezettségvállalása vélhetően a helyén van.

A tulajdonos így továbbra is aktívan keresi a hiányzó kulcsfontosságú elemeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy előrehaladjon egy F1-es programmal, amely illeszkedne az Andretti Autosport IndyCar, IMSA, Formula E, Australian Supercars és Extreme E erőfeszítései mellé.

Azzal a feltételezéssel operálva, hogy pozitív hírek érkeznek, éberen figyeli a telefonját, hátha felhívják vagy e-mailben megerősítik, hogy az Andretti Global tervezési erőfeszítései folytatódhatnak-e.

Reméltük, hogy mostanra már biztosat fogunk tudni” – tette hozzá Andretti. „De azért bízunk benne, hogy hamarosan kiderül.

Addig is a hétvégi Long Beach-i versenyre koncentrál majd az alakulat, ahol megpróbálják majd megszerezni idei első győzelmüket.