back to top
szerda, július 24, 2024

Ilyen az amikor a márkatársak kiütik egymást az élről

Dátum:

Megosztás:

Hétvégén rendezték az ARCA Menards Series 4. fordulóját Kansasben, és a Toyota fiataljai – Drew Dollar és Corey Heim – összeütköztek.

- Reklám -

Az addig domináns teljesítményt nyújtó Corey Heim (20-as autó) az újraindítás után összeütközött Drew Dollar-al (18-as autó). A két versenyző előtte gyönyörű fej-fej melletti párharcot vívott, azonban az eredmény pocsékul alakult mindkettejüknek.

- Reklám -

Heim az incidensig minden kört vezetett.

Három indulásból ez volt a második alkalom, hogy Dollar ebben a szezonban kiesett a versenyből. Miután néhány körrel később egy másik incidenssel végződött a napja, Dollar – az ütközés okozója – versenybalesetnek nevezte az esetet.

- Reklám -

Szerintem ez egy szimpla versenybaleset volt” – mondta Dollar. „Elkövettem egy hibát, ami miatt kiestünk a versenyből. Kemény dolog, amikor valaki melletted van, a te autód pedig megindul.

Szóval nyilvánvalóan csak egy versenyzői baleset és egy hiba. Utálom, hogy tönkretettem Corey napját, és utálom, hogy ezt tettem a saját csapatommal.

Nyilvánvaló, hogy ez egy győzelemre képes autónk volt, és én elrontottam. Utálom, hogy Corey-val történt, nyilván nagyon tisztelem őt. Beszéltem vele és bocsánatot kértem. Nagyon tisztelem őt, és ő egy nagyszerű versenyző” – magyarázta Dollar.

Az incidens után Billy Venturini – Heim autótulajdonosa és csapatfőnöke – nem fogta vissza magát, hogy elmondja, mit gondol a Kyle Busch Motorsport versenyzőjéről, Dollárról.

Drew Dollar egy nagyon jófej srác, de nem való autóversenyzőnek.

A versenyt végül Nick Sanchez nyerte, aki így szezonbeli második győzelmét aratta, és ezzel átvette a vezetést a bajnokságban is, holtversenyben csapattársával, Rajah Caruth-al.