vasárnap, december 10, 2023

30 perces összefoglaló Barber Motorsports Parkból

Dátum:

Megosztás:

A Pato O’Ward győzelmével záruló barberi verseny nem tartozott a legakciódúsabb futamok között, de azért így is akadt történés.

- Advertisement -

A 90 körös verseny legérdekesebb jeleneteit összefoglaló videóban többek között találkozhatunk Callum Ilott balesetével, ami alapjaiban meghatározta a versenyt, valamint Colton Herta újabb frusztráló versenyével, és a barberi hétvégéről csalódottan távozó Josef Newgardennel is.

- Advertisement -

Rinus VeeKay sokáig vezette a versenyt, azonban az utolsó kiállásnál Pato O’Ward robbantott és megszerezte idei első győzelmét, a második helyre pedig a bajnokság új éllovasa Álex Palou jött be.

A verseny egyik legérdekesebb momentumát Romain Grosjean és Graham Rahal „találkozója” szolgáltatta az 5-ös kanyarban, amely után utóbbi dühösen megfenyegette riválisát.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.