hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARWilliam Byron a Hendrick Motorsports jövője és nem Chase Elliott

William Byron a Hendrick Motorsports jövője és nem Chase Elliott

- Hirdetés -

Legalábbis ezen a véleményen van Kyle Petty, az NBC szakértője, aki szerint William Byron lehet az arca ennek a fiatal csapatnak.

Egy ideje már Chase Elliottot úgy emlegetik, mint Jeff Gordon természetes utódját a Hendrick Motorsportsnál.

- Hirdetés -

Elvégre a 2020-as NASCAR Cup Series bajnoka hihetetlenül népszerű, rendelkezik a versenyzői tehetséggel, megmutatta, hogy mire képes ezzel a tehetséggel, és összességében eleget tett ahhoz, hogy legalábbis kiérdemelje a jelölést erre a szerepre.

Kyle Petty-t mégsem győzte meg.

- Hirdetés -

A korábbi NASCAR versenyző ugyanis azon a véleményen van, hogy Elliott helyett egy másik Hendrick-pilóta lehet Jeff Gordon utódja. És ez nem Kyle Larson és Alex Bowman.

Ez a Hendrick versenyző nem más, mint William Byron.

Már említettem, és ezt mondtam az atlantai futam előtt is, és milliószor mondtam az NBC-n, szerintem William Byron az alapkő a csapatnál, és ő a jövő nagy sztárja” – mondta Petty a NASCAR on NBC podcast egyik legutóbbi epizódjában.

Nem hiszem, hogy ez Chase Elliott” – folytatta Petty, annak ellenére, hogy Elliott nemrég ötéves hosszabbítást írt alá a HMS-al.

Szerintem, amikor William Byron beindul, akkor itt fogunk ülni, és őszintén hiszem, hogy Jeff Gordonhoz és Jimmie Johnsonhoz fogjuk hasonlítani őt.

Chase-ről nem hallom ezt” – tette hozzá. “Utoljára 2 évvel ezelőtt, Phoenixben nyert oválon, amikor megnyerte a bajnokságot, ez nem volt jellemző Jimmie Johnson-ra, és Jeff Gordonra karrierjük csúcsán.”

“Ezek a srácok mindenhol versenyképesek voltak.”

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss