back to top
péntek, június 21, 2024

William Byron a Hendrick Motorsports jövője és nem Chase Elliott

Dátum:

Megosztás:

Legalábbis ezen a véleményen van Kyle Petty, az NBC szakértője, aki szerint William Byron lehet az arca ennek a fiatal csapatnak.

- Reklám -

Egy ideje már Chase Elliottot úgy emlegetik, mint Jeff Gordon természetes utódját a Hendrick Motorsportsnál.

- Reklám -

Elvégre a 2020-as NASCAR Cup Series bajnoka hihetetlenül népszerű, rendelkezik a versenyzői tehetséggel, megmutatta, hogy mire képes ezzel a tehetséggel, és összességében eleget tett ahhoz, hogy legalábbis kiérdemelje a jelölést erre a szerepre.

Kyle Petty-t mégsem győzte meg.

- Reklám -

A korábbi NASCAR versenyző ugyanis azon a véleményen van, hogy Elliott helyett egy másik Hendrick-pilóta lehet Jeff Gordon utódja. És ez nem Kyle Larson és Alex Bowman.

Ez a Hendrick versenyző nem más, mint William Byron.

Már említettem, és ezt mondtam az atlantai futam előtt is, és milliószor mondtam az NBC-n, szerintem William Byron az alapkő a csapatnál, és ő a jövő nagy sztárja” – mondta Petty a NASCAR on NBC podcast egyik legutóbbi epizódjában.

Nem hiszem, hogy ez Chase Elliott” – folytatta Petty, annak ellenére, hogy Elliott nemrég ötéves hosszabbítást írt alá a HMS-al.

Szerintem, amikor William Byron beindul, akkor itt fogunk ülni, és őszintén hiszem, hogy Jeff Gordonhoz és Jimmie Johnsonhoz fogjuk hasonlítani őt.

Chase-ről nem hallom ezt” – tette hozzá. „Utoljára 2 évvel ezelőtt, Phoenixben nyert oválon, amikor megnyerte a bajnokságot, ez nem volt jellemző Jimmie Johnson-ra, és Jeff Gordonra karrierjük csúcsán.”

„Ezek a srácok mindenhol versenyképesek voltak.”