szerda, szeptember 27, 2023

Natalie Decker érzelmes vlogja a Charlotte-i győzelem után – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Múlt hétvégén megszerezte idei első győzelmét Natalie Decker, aki a Trans-Am bajnokság Charlotte-i futamán nyert.

- Advertisement -

Decker pole pozícióból várhatta a Trans-Am széria vasárnapi versenyén a Charlotte Roválon. A hölgyversenyzőre azonban lecsapott a technika ördöge, így a mezőny végéről kellett rajtolnia.

- Advertisement -

Az is kiderül a videóból, hogy miért. A csapat egyszerűen rossz üzemanyagot tett az autójába, és emiatt diszkvalifikálták őket az időmérő után.

A hölgyversenyző azonban magabiztos volt saját és autója képességeiben. Ennek ellenére a teljes mezőny – többek között lassabb kategóriájú – autók mögül kellett indulnia.

- Advertisement -

A 75 perces verseny előtt elismerte Decker, hogy nagyon fárasztó lesz az egész, de mivel imádja a Charlotte Rovált, ezért nagyon várta a rajtot.

MEGNYERTÜK A KATEGÓRIÁNKAT!” – mondta azonnal Natalie Decker a célba érkezés után, emellett nagyon örült az összetettben elért 5. helyezésének is.

A láthatóan érzelmes 24 éves versenyző ezután interjút adott, majd a könnyeivel küszködött még a pódium ceremónia után is.

Ahogy a verseny után is elmondta: “Kimerült vagyok, ez egy hosszú verseny volt. Megyek, és ünnepelni fogok a családommal és a csapattal.

Nagyon megérte, az összes fáradtság, az összes fájdalom, amikor átszeltem a célvonalat, annyira jó érzés volt.

Natalie Decker tehát lendületet, és magabiztosságot gyűjthetett itt a Charlotte Roválon az egész hátralevő szezonjára, hiszen a NASCAR Xfinity Series-ben is még több versenyen rajthoz fog állni idén.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.