csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARWallace: Csoda, hogy még vannak a fogaim, annyiszor szájba rúgtak idén

Wallace: Csoda, hogy még vannak a fogaim, annyiszor szájba rúgtak idén

- Hirdetés -

Eddig a 2022-es NASCAR Cup szezon nem volt túl kedves Bubba Wallace és a 23XI Racing számára, és gyűlnek a rossz eredmények.

A Daytona 500-on elért szép 2. hely után a legtöbb teljesítménye felemás volt. Valójában mindössze három alkalommal végzett a Top 20-ban. Igaz, csapattulajdonosa, Denny Hamlin sem volt túlságosan elragadtatva a gyenge eredmények miatt.

- Hirdetés -

A formájáról szólva Wallace így nyilatkozott: “Meglepődtem, hogy maradtak még fogaim. Az elmúlt hetekben sokszor szájba rúgtak, de ez a versenyzés része” – panaszkodott Bubba Wallace – értelemszerűen átvitt értelemben.

Soha nem tudod, mire számíthatsz, amíg meg nem történik. Néha nagyon jó lehet, néha nagyon rossz.

- Hirdetés -

Ezért kell csak kezelni az elvárásaidat. Nekem azt mondták, hogy soha ne hagyd, hogy a magasságok túl magasak, a mélységek pedig túl alacsonyak legyenek. Csak lovagold meg a hullámot, bármi történik, megtörténik, de te mindig állj készen a feladatra.

Egy nemrégiben adott interjúban a 23-as rajtszámú pilóta kitért azokra a nehézségekre, amelyekkel ő és csapata összességében szembesül, amit a társtulajdonos Denny Hamlin is “elfogadhatatlannak” tartott.

Hamlin versenyzője szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását. “Ez egy fejlődő program. Nyilvánvalóan hátrányban vagyunk a COTA után kapott büntetésünk miatt” – mondta Wallace.

A 2021-es talladegai győztes kifejtette, hogy próbálják a “megfelelő embereket a megfelelő helyekre tenni.”

Kifejtette, hogy van egy nagyszerű folyamatábrájuk mindarról, ami jelenleg történik, és mindez azért történik, hogy mindenki tudja mi a saját feladata, és azt együtt csapatként végezzék el.

Hibák történtek, amiket ki kell javítanunk” – folytatta Wallace. “De a sportág erről szól, mindig is lesznek hibáink. Úgy tűnik, most egy kicsit több van, mint másoknak.

Még a szezon korai szakaszában vagyunk, szóval, rendben leszünk.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss