csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIMSAÍgy hajtotta meg Zak Brown a Jaguárját Long Beach utcáin - VIDEÓ

Így hajtotta meg Zak Brown a Jaguárját Long Beach utcáin – VIDEÓ

- Hirdetés -

Zak Brown a Long Beach-i Nagydíjon tette meg első köreit az IMSA legendás GTP osztályába tartozó 1989-es Jaguar XJR-10-et.

Hétvégén sok betétfutamot rendeztek Long Beach utcáin, többek között egy historic versenyre is sor került.

- Hirdetés -

Itt rengeteg régi IMSA gépet láthatott a nagyközönség, többek közt a köztudottan nagy kollekcióval rendelkező Zak Brown 1989-es Jaguar XJR-10-es autóját is.

Brown természetesen IndyCar csapatát, az Arrow McLaren SP-t is támogatta a hétvége folyamán, de nem volt rest, és maga is részt vett egy megmérettetésen, melyet a HMSA rendezett.

- Hirdetés -

Az amerikai üzletember a történelmi verseny rajtrácsának hátsó feléről indult, és végül fantasztikus teljesítménnyel jött fel, hogy a második helyen érjen célba.

A HMSA GTP Challenge 2. futamán sikerült áthámozni magamat a mezőnyön. Nagyszerű érzés a második helyen végezni! Mindig jó érzés élvezni a vasárnapi autózást Long Beachen” – írta twitter bejegyzésében Brown a verseny után.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss