szerda, december 6, 2023

VIDEÓ: Csúnyán elütötte szerelőjét Suárez, de ő azonnal felpattant!

Dátum:

Megosztás:

Daniel Suárez kerékcseréjét végző Cory Baldwinnak emlékezetes lesz a richmondi verseny, miután Suárez túlcsúszott a boxhelyén, és elütötte őt.

- Advertisement -

Minden héten téma a NASCAR közvetítések során, hogy a boxutcai személyzet tagjai igazi sportolók, és minden egyes héten veszélynek teszik ki magukat, amikor átugranak a boxutca falán.

- Advertisement -

A vasárnapi NASCAR Cup Series Federated Auto Parts 400-as futamán a Richmond Raceway-en Daniel Suárez egy kicsit túl gyorsan jött be a pitbe a boxkiállás során.

Ahogy túlcsúszott a kijelölt megállási helyén, Suárez enyhén érintkezett az emelős emberével, Josh Applebyvel, majd nagyot ütközött az első kerékcserét végző Cory Baldwinnal, aki majdnem egy másik autó elé – Noah Gragson – repült ki.

- Advertisement -

Ráadásul a gumicipelő ember is kitérő manővert tett, hogy ne üsse el őt a No. 99-es autó.

A futam után Suárez a Twitteren kért bocsánatot csapattársaitól az incidens miatt, és csatolt egy videót is az incidensről.

„Ha valaha is kétséges volt az, hogy boxcsapatom tagjai igazi sportolók. A legrosszabb érzés tudni, hogy tényleg megsérülhetett volna miattam az egyik srácunk, de szerencsére nem így történt! Túl gyorsan jöttem be, és rosszul ítéltem meg a sebességemet, de Cory Jeremy Josh Milan és Jerick profiként kezelték a helyzetet. Még egyszer bocsánat fiúk!”

írta Suárez twitterén.

Ahogy a videón is látható, Baldwint épphogy elkerülte Noah Gragson, aki valóban lelassította és majdnem megállította a No. 16-os Kaulig Racing gépét, hogy ne üsse el a csapat tagjait.

Az eddig remek szezont futó mexikói a 19. helyen végzett a vasárnapi richmondi futamon, és két kört kapott a 60. futamgyőzelmét megszerző Kevin Harvicktól.

Bár nem ez volt a legjobb napja a pályán, Suárez és a Trackhouse Racing csapata is hálás lehet, hogy a boxutcai személyzet minden tagja egészségesen távozhatott a futam után az ijesztő helyzetet követően.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.