back to top
szombat, július 20, 2024

Kyle Busch elismerte, hogy akár még saját testvérét is kitúrhatja

Dátum:

Megosztás:

Még a richmondi verseny előtt kérdezték Kyle Busch-t saját jövőjéről, és arról, hogy átigazolhat-e a Toyotás 23XI Racinghez.

- Reklám -

Jelenleg minden NASCAR-rajongó legfontosabb kérdése az, hogy „a Busch testvérek 2023-ban is a NASCAR-ban lesznek-e?„.

- Reklám -

Igaz, a legtöbb bizonytalanság Kyle Busch jövőjével kapcsolatban van. Különösen annak fényében, hogy az M&M’s elhagyja a sportágat, és nincs főszponzora a következő szezonra.

Azonban Kurt Busch Poconóban történt kvalifikációs balesete a saját jövőjét is bajba sodorhatja. Az agyrázkódás jellegű sérülése miatt ugyanis több futamot is ki kellett hagynia, többek között a richmondit is.

- Reklám -

Nyilvánvalóan azt akarom, hogy azt tegye, amit akar, és úgy fejezze be a karrierjét, ahogyan ő szeretné” – mondta Kyle Busch.

Beszélgettünk erről, és egy Poconoban történt balesettel befejezni a karriered nem a legszebb módja a visszavonulásnak.

Miután Kurt Busch kiesett – ki tudja mennyi időre -, és kétségek merültek fel a karrierjét illetően, vajon ez ajtót nyit Kyle előtt?

„Bármi szóba jöhet, persze ez is, de nem ez a fő célunk”

válaszolta a 18-as autó sofőrje.

A fiatalabbik Busch testvér inkább a bátyó karrierjére és egészségére koncentrál.

Csak a legjobbat kívánom neki, hogy a lehető legjobban legyen, és gyorsan gyógyuljon, jobban érezze magát, és hamarosan visszatérhessen” – folytatta Kyle.

Ez nem olyan, mintha eltörne egy csont és kiesne pár hétre egy kar- vagy lábsérüléssel. A nyakadon lévő dinnye az, ami nagyon fontos az életed további részében.

Reméljük, hogy minden jól fog alakulni neki, és minél hamarabb és biztonságban visszatérhet.