back to top
péntek, június 21, 2024

Így fog kinézni Kimi Räikkönen autója Watkins Glenben!

Dátum:

Megosztás:

Kimi Räikkönen hétvégén mutatkozik be a NASCAR Cup Seriesben, és az utolsó puzzle darab már csak az volt, hogyan fog kinézni az autója.

- Reklám -

A 2007-es Forma-1-es világbajnok a Trackhouse Racing színeiben fog versenyezni az augusztus 21-én Watkins Glenben megrendezésre kerülő épített pályás versenyen, ahol egy Chevrolet Camaro ZL1-es autót vezet majd csapattársai, Daniel Suarez és Ross Chastain mellett.

- Reklám -

Räikkönen a hét folyamán már tesztelhetett egy tesztautót VIRginiában, azonban az éles bevetés csak a hétvégén kezdődik, Watkins Glenben.

Így fog kinézni Kimi Räikkönen autója Watkins Glenben
Így fog kinézni Kimi Räikkönen autója Watkins Glenben Fotó: Trackhouse Racing

Csak köröztem, és el kell mondjam, nagyon jól szórakoztam, így biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhetően nagyobb önbizalommal mehetek majd Watkins Glenben” – nyilatkozott tesztje után a finn versenyző.

- Reklám -

A Trackhouse Racing által közzétett legfrissebb képeken jól látszik, hogy Räikkönennek szponzora is lesz, méghozzá két tech cég, a Recogni és az iLOQ.

Így fog kinézni Kimi Räikkönen autója Watkins Glenben
Így fog kinézni Kimi Räikkönen autója Watkins Glenben Fotó: Trackhouse Racing

Az még kérdéses, hogy a PROJECT91 állandó festése ez lesz-e, mindenesetre gyanúsan jégemberes színekben pompázik a 91-es autó.

A hétvége programja magyar idő szerint szombaton, 18:00-kor kezdődik majd a Cup Series edzéssel, ami után rögtön, 19:00-kor lesz majd az időmérő edzés.

A verseny, amely Kimi Räikkönen első versenye lesz a 2021-es Abu Dzabi Nagydíj óta, és első NASCAR futama 2011 óta a már megszokott időpontban, vasárnap 21:00-kor kerül megrendezésre a legendás Watkins Gleni pályán.