szombat, június 3, 2023

Veszélyes egészségügyi problémákkal versenyez a NASCAR versenyző

Date:

Share:

Tyler Reddick azt hitte, hogy a Fontanában tapasztalt zsibbadási problémái megoldódtak, de Las Vegasban még rosszabbodott is a helyzet.

- Advertisement -

Reddick zsibbadásra panaszkodott a bal lábában az Auto Club Speedwayen, ennek ellenére mindkét szakaszt megnyerte és 90 kört vezetett.

- Advertisement -

A Richard Childress Racing versenyzője akkor azzal viccelődött, hogy talán az edzésrutinja volt a hibás, mivel a tél folyamán túlságosan sok izmot pakolt lábaira.

Reddick küzdött a fájdalommal, ahogy csak tudott, a 8-as csapat pedig aszpirint, uborka levet is adott neki, valamint még a lába alá is akartak tenni valamit.

A fiatal versenyző – aki Kyle Larson szerint az idei év kirobbanó tehetsége lehet – ez utóbbit visszautasította, mivel úgy gondolta, hogy az semmit sem változtatna a helyzeten, és nem is tudná elhelyezni, miközben be van csatolva.

A Richard Childress Racing változtatásokat eszközölt az autóján Las Vegasba előtt.

Most mindkét lábam zsibbadt” – nyilatkozta Reddick hétfőn a SiriusXM NASCAR rádióban.

Nem tudtam jól nyomni a gázpedált, és a fékpedált sem éreztem komfortosnak. Szóval, tulajdonképpen rosszabbodott a helyzet, ami nem jó hír.

Nem is tudom – teljesen elképedve hagytam ott a versenyt. Nem tudtam elhinni, hogy rosszabb lett.

Bár nem segített, és mindkét lába szenvedett, Reddick úgy véli, hogy csapata most már jobban átlátja a problémát.

Ez egy teljesen új pilótafülke; a pilótafülke ebben az autóban mélyebb” – mondta a Next Gen autóról. „Sok minden megváltozott. Egy kicsit könnyebb talán túl magasra vagy túl mélyre tenni a lábad, és emiatt talán nem kapod meg a szükséges vérkeringést.

Szóval, remélem, hogy megjavítottuk, mert nagy bajban leszek, ha nem tudom használni a fékpedált vagy a bal lábamat, amikor Phoenixbe érünk.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.