hétfő, április 15, 2024

Larson szerint Tyler Reddick lehet a 2022-es szezon feltörekvő sztárja

Dátum:

Megosztás:

A regnáló Cup bajnok Kyle Larson a héten azt mondta, hogy szerinte Tyler Reddick-re érdemes lesz figyelni idén.

- Reklám -

Szerintem Tyler Reddicknek elképesztő szezonja lesz” – mondta Larson az NBC Sportsnak. „Úgy gondolom ő volt a leggyorsabb az új autóval az összes teszten. Szerintem a múlt héten a Clash-en is megmutatta, hogy nagyon jó.

- Reklám -

Reddick a második helyről indult a Clash-en, miután megnyerte a előfutamát. A főfutamon is magabiztosan vezetett, amikor meghibásodott autója, és ki kellett állnia.

Mivel a Next Gen autó kompozit karosszériával rendelkezik, az autó jobban bírja az ütéseket.

- Reklám -

Egy olyan agresszív versenyző számára, mint Reddick, aki köztudottan szeret a falhoz közel menni, ez kulcsfontosságú lehet.

Az előző autó hajlamos volt arra, hogy a sárvédő elhajlott és elvágta a kereket, amikor az autó a falnak vagy egy másik járműnek ütközött.

A Richard Childress Racing versenyzője hatalmasat javult 2021-ben az épített pályákon – 2020-hoz képest.

Tyler Reddick tavaly a Circuit of the Americas pályán megszerezte élete első pole-ját, és végül kilencedik lett. Road Americán nyolcadik lett, a Charlotte Rovalon pedig második.

Ezeket a holtszezonbeli tanulságokat használta fel, hogy az idei szezonban tovább javuljon.

Úgy érzem, amikor őt figyelem, magamat látom, egyszerűen azért, mert mindketten nagyon hasonlóan vezetünk” – mondta Larson Reddickről. „Úgy tűnik, hogy ő még egy kicsit agresszívebb, és jobban kézben tartja a dolgokat, mint én.

Szerintem idén sok versenyt fog nyerni.