szombat, április 20, 2024

Újabb női versenyző kap lehetőséget a NASCAR-ban!

Dátum:

Megosztás:

Julia Landauer július 16-án New Hampshire-ben kap lehetőséget a NASCAR Xfinity Series-ben az Alpha Prime Racing színeiben.

- Reklám -

A 2020-as szezont követően Landauer szünetet tartott a versenyzésben, és a Web3-ban kezdett el felfedezni és alkotni, megismerve az internet új verzióját, amely a decentralizált blokklánc technológiára épül.

- Reklám -

Ezen a felfedezőúton keresztül került kapcsolatba a Boss Beauties és a GarageXYZ cégekkel, amelyek mindketten szponzorálják majd a 45-ös rajtszámú Chevrolet Camaróját az első NASCAR versenyén, New Hampshire-ben.

Egész évben próbáltuk Juliát a versenyautónkba ültetni” – mondta Tommy Joe Martins, az Alpha Prime Racing GM-je.

- Reklám -

A NASCAR Westben töltött napjai óta úgy éreztem, hogy megérdemel egy lehetőséget ezen a szinten. Nagyon örülök, hogy sikerült mindent összehoznunk, és lehetőséget adhatunk neki itt az Alpha Prime-nál.

A New York-i születésű Landauer 2016-ban és 2017-ben két teljes szezonban indult a NASCAR K&N Pro Series West sorozatban, és 2016-ban érte el legjobb eredményét a Meridian Speedwayen, ahol második lett.

Nagyon boldog vagyok, hogy ezen a szinten versenyezhetek Tommy Joe Martins-szal és az Alpha Prime Racinggel” – mondta Landauer.

A Web3-ba való beugrás bemutatta nekem a Boss Beauties és a GarageXYZ hihetetlen embereit, mindkettő erős közösség szenvedélyes emberekkel, akik hisznek a nők támogatásának erejében.

Izgatottan várom, hogy bemutathassam őket a NASCAR-nak. Emellett nagyra értékelem a Penta ESP és a FrontRunner támogatását is. Jó móka lesz.