vasárnap, április 14, 2024

Ty Gibbs nagyon sajnálja, Gragson ennek ellenére utálja

Dátum:

Megosztás:

Ty Gibbs a szezonzáró Phoenix-i verseny előtt nyilatkozott a Martinsville történésekről, riválisát, Noah Gragsont azonban nem hatotta meg.

- Reklám -

Gibbs még Martinsville-ben lökte ki csapattársát az utolsó körben, és legújabb interjújában elismerte, hogy tisztában volt csapattársa helyzetével – mégis megtette azt, amit tett.

- Reklám -

A tetteim miatt kerültem ebbe a helyzetbe, és most tanulnom kell belőle, és tovább kell lépnem, ami nem egyszerű” – mondta a 20 éves Gibbs.

Azt hiszem, a legszomorúbb dolog az, hogy a JGR-nél mindannyian egy nagy család vagyunk, és az, hogy ezt az önző cselekedeteim miatt szétszakítom, nagyon fáj nekem, mert én itt nőttem fel.

- Reklám -

A fiatal versenyző nem árult el részleteket arról, hogy mi történt a héten a csapaton belül, de elmondta, hogy beszélt Jones-szal, és igaza van mindenben. „Szembe kell néznem a ténnyel, hogy hibáztam, és olyan keményen kell dolgoznom, amennyire csak tudok, hogy kijavítsam ezeket a problémákat.

Ty Gibbs ismét hozta önmagát, csoda, hogy nem lett bunyó belőle

Gibbs elmondta, hogy múlt szombaton késő este megnézte a verseny televíziós összefoglalóit, és hatással volt rá a tette, és a nézők reakciója. Ezen felül nagyapja, a csapat tulajdonosa is kijelentette, hogy következményei lesznek a tetteinek.

Noah Gragson egyből Gibbs után nyilatkozott a média képviselőinek, és elmondta, hogy nem hatotta meg Gibbs bocsánatkérése.

Egyszerűen elegem van ebből a ‘sajnálom, próbálok tanulni’ dologból. Nem kedvelem őt” – jelentette ki Gragson.

Gragson szerint semmi esély nincs arra, hogy Gibbs ezen a héten egy kicsit megfontoltabban tér vissza a pályára.

Nem érdekli a dolog. Ettől függetlenül nekünk jól jött, mert a JR Motorsportsnak így 3 autója van a döntőben, tehát 75%-os esélyünk van arra, hogy megnyerjük a bajnoki címet.

Gragson és Gibbs mellett Justin Allgier és Josh Berry indul esélyesként, ez pedig azt jelenti, hogy a széria mindenképp új bajnokot fog avatni.