szombat, december 2, 2023

Teltház lesz a Daytona 500-on

Dátum:

Megosztás:

A Daytona International Speedway szerdai bejelentése szerint elfogytak a jegyek a 64. Daytona 500-ra, a NASCAR Cup Series történelmi szezonnyitó versenyére.

- Advertisement -

A 2021-es – járvány miatti korlátozások – versenytől eltekintve az elmúlt 5 Daytona 500-on tele volt a nézőtér.

- Advertisement -

2022-ben itt fog hivatalosan debütálni a széria új generációs, Next Gen autója, így előzetesen lehetetlen megtippelni, ki az esélyes – talán ezért is, az utóbbi évek egyik legjobban várt viadalára van kilátás.

A rajongók egyértelműen kinyilvánították a véleményüket” – mondta büszkén Frank Kelleher, a daytonai pálya elnöke.

- Advertisement -

Telt házunk lesz a 64. Daytona 500-on, és aki jegyet vásárolt, annak nem csak a fő versenyt tudjuk ajánlani, hanem számos más programot is. Az AdventHealth által támogatott Speedweeks keretében zajló események mindegyike nagy izgalommal fog szolgálni a kilátogatóknak.

A pálya befogadóképessége egyébként 101 500, így biztosak lehetünk benne, hogy hangulatos szezonnyitó elé nézünk.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.