péntek, április 19, 2024

Sejtelmes választ adott Childress Kyle Busch leigazolásával kapcsolatban

Dátum:

Megosztás:

Richard Childress kapcsolata soha nem volt felhőtlen Kyle Busch-al, mégis azt pletykálják, a kétszeres bajnok az RCR-hoz igazolhat.

- Reklám -

Childress boldogan válaszolt az újságírói kérdésekre, miután unokája, Austin Dillon nyerte a NASCAR Cup Series alapszakaszának zárófutamát Daytonában, és ezzel bejutott a rájátszásba, miközben második helyen csapattársa, Tyler Reddick végzett.

- Reklám -

A sajtótájékoztatón azonban felmerült Kyle Busch neve is, akinek az év végén lejár a szerződése jelenlegi csapatával, a Joe Gibbs Racinggel.

Richard Childress és Kyle Busch között a múltban voltak drámák, többek között a 2011-es szezonban a NASCAR Truck Series Kansas Speedway-en rendezett futama után verekedés is volt a két fél között.

- Reklám -

Childress azonban a következőket mondta egy kérdés után, amely arra irányult, hogy szeretné-e kommentálni a Kyle Busch-al kapcsolatos pletykákat.

Nem igazán. Kyle (Busch) egy nagyszerű versenyző” – mondta Childress. „Ő és én már minden nézeteltérésünket magunk mögött hagytuk egy ideje, és egy nagyszerű versenyzőnek tartom őt. Biztos, hogy valahol egy jó csapatot fog találni magának.

Ezután megkérdezték, hogy az a jó csaoat Busch számára a Richard Childress Racing lehet-e, és nem volt cáfolat.

Te mondtad ezt, nem én” – jelentette kis egy félmosollyal a száján a legendás csapattulajdonos.

De úgy tűnik, hogy Childress talán csak kavarja a port a válaszaival. A szervezetnek Tyler Reddick és Austin Dillon is szerződése van a 2023-as NASCAR-szezonra, és Childress kijelentette, hogy Reddick 2024-es távozása ellenére 2023-ban is a csapat tagja lesz.

Ettől függetlenül ha sikerül megfelelő szponzort találni Kyle Busch számára, akkor nem kizárt, hogy egy harmadik autót is indítson a NASCAR egyik legnagyobb múltú csapata.