back to top
szerda, május 29, 2024

BRÉKING! Tyler Reddick a 23XI Racingnél folytatja

Dátum:

Megosztás:

Tyler Reddick 2024-től kezdve a Denny Hamlin és Michael Jordan tulajdonában álló 23XI Racingnél folytatja pályafutását.

- Reklám -

Reddick jelenlegi csapat a Richard Childress Racing érdekes közleményben reagált a hírre.

- Reklám -

Büszkék vagyunk arra, amit Tyler Reddickkel közösen elértünk. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy 2022-ben és 2023-ban bajnokságot nyerjünk együtt. Hozzá kell tennünk, hogy ennek a bejelentésnek az időpontja nem is lehetett volna rosszabb.

Jordan Bianchi NASCAR újságíró szerint a 23XI nem részletezte, hogy felvesz-e egy harmadik teljes munkaidős csapatot, vagy hogy Reddick az egyik jelenlegi versenyzőt vált-e majd a csapatnál, csak azt, hogy Reddick csatlakozik a szervezethez.

- Reklám -

Így Bubba Wallace és Kurt Busch sorsa kérdőjeles.

„Tyler az egyik legkeresettebb fiatal versenyző, és minden idei versenyen versenyképes volt”mondta Denny Hamlin, a csapat társtulajdonosa. „A pályán végzett munkája önmagáért beszél, és fantasztikusan fogja kiegészíteni a csapatunkat 2024-ben.”

„A csapat az első versenyünk óta sokat fejlődött, és Tyler szerződtetése egy nagyszerű következő lépés számunkra, hogy az elkövetkező években is versenyképesek maradjunk.”

Bár a bejelentési időpontja a 23XI elnöke szerint is picit furcsa, de nem különösebben aggasztja ez a csapatot.

Egy versenyző bejelentése több mint egy évvel azelőtt, hogy a 23XI-vel versenyezne, egy kicsit példátlan, de Tyler volt az a versenyző, akit szerettünk volna, és nem akartuk elszalasztani a lehetőséget, hogy a csapatunkhoz hozzuk” – mondta Steve Lauletta, a 23XI csapat elnöke.

Tyler Reddick idén többször is harcolt az első helyért, és végül 2 fordulóval ezelőtt Road Americán szerezte meg élete első győzelmét.

Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok ehhez a csapathoz, és alig várom, hogy hogyan tudok hozzájárulni a csapat fejlődéséhez” – mondta Tyler Reddick.

A 23XI az alatt a kevesebb, mint két teljes szezon alatt, amit a garázsban töltöttek, rengeteg mindent elért, és alig várom, hogy részese legyek ennek a további sikernek. Addig is a jelenlegi csapatomra, a futamgyőzelmekre és a versenyképességre koncentrálok.