back to top
vasárnap, június 23, 2024

Ryan Newman Richmondban visszatér

Dátum:

Megosztás:

Igaz nem a NASCAR három nemzeti szériájának mezőnybe, hanem a Whelen Modified Tour richmondi fordulóján indul Ryan Newman.

- Reklám -

A NASCAR Cup Series korábbi versenyzője pénteken a Richmond Raceway-en megrendezésre kerülő NASCAR Whelen Modified Tour versenyen indul először idén aszfalt versenyen.

- Reklám -

Newman, aki tavaly még az RFK Racing 6-os számú Fordját vezette, idén már kényszer nyugdíjasként éli az életét.

A 44 éves versenyző a Sadler-Stanley Racing 39-es számú autóját fogja vezetni, amely a korábbi NASCAR versenyző és szakértő Hermie Sadler, valamint Bill Stanley virginiai állami szenátor csapata.

- Reklám -

Ryan Newman 2021-ben háromszor indult el Modified Tour versenyen, Martinsville-ben, New Hampshire-ben és Richmondban.

Miután Martinsville-ben és New Hampshire-ben motorproblémákkal küszködött, tavaly szeptemberben Richmondban hat kört vezetett és negyedik lett.

Ez egy nagyszerű lehetőség számomra, hogy egy olyan pályán versenyezhessek, amit nagyon szeretek” – mondta Newman a sajtóközleményben. „Hermie és Bill egy jó csapatot és nagyszerű felszerelést állítottak össze.

A virginiai születésű Sadler dicsérte versenyzője képességeit a szezonbeli debütálása előtt. A NASCAR nemzeti szériáiban több mint 20 évet lehúzó sofőr 18-szor nyert a Cup Series-ben versenyt, emellett pedig hét Xfinity Series-győzelemmel, egy Truck-győzelemmel és négy Modified Tour győzelemmel rendelkezik.

Egy olyan versenyzővel, mint Ryan Newman, sokat teszünk a fiatal versenycsapatunkért” – mondta Sadler.

Ryan rekordja önmagáért beszél. Ő generációjának egyik legjobb versenyzője. Az, hogy ő vezeti az autónkat, nagy hitelt ad a csapatunknak, a tapasztalata és a visszajelzései pedig óriási segítséget jelentenek majd a jövőre nézve.