back to top
csütörtök, május 30, 2024

Hiába minden, Hailie Deegan dirt-ön is összetörte autóját – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Hailie Deegan dirt versenyzésben próbált formába lendülni, azonban itt is folytatódott 2022-es szezonbeli pech sorozata.

- Reklám -

Köztes heteken rengeteg NASCAR versenyző próbálja lendületben, és formában tartani magát dirt versenyeken.

- Reklám -

Ez még fontosabb az Xfinity és a Truck Series versenyzőinek, akiknek nincs minden héten versenyük.

Így tett Hailie Deegan is, aki az Egyesült-Államok egyik legnépszerűbb dirt pályáján, az Észak-Karolinai Millbridge Speedway-en versenyzett, és szerencsére az eseményről fel is töltött egy élménybeszámolót youtube csatornájára.

- Reklám -

A hölgyversenyzőnek nem indult jól az év, hiszen a NASCAR Truck Series eddigi összes fordulóján valamilyen incidensbe keveredett, sőt Atlantában majdnem meg is fulladt autójában.

Nos, itt Millbridge-ben sem járt szerencsével. A kvalifikáción 15. lett, amivel saját futamában a pole-ból rajtolhatott. Deegan párja nagyon jó dirt versenyző, aki azt a tanácsot adta, hogy azonnal törjön az első helyre, és maradjon a felső íven.

Nos végül ez lett a veszte, hiszen riválisa felcsúszott rá, és Hailie Deegan a falban kötött ki, majd defektet kapott.

Az utolsó versenyen a 9. helyről rajtolt a fiatal versenyző, és a legjobb 2-be kellett volna felzárkóznia ahhoz, hogy bejusson a főfutamra. A jó tempó ellenére azonban – itt saját hibájából – ismét a falban kötött ki Hailie Deegan.

Ennek ellenére pozitívan nyilatkozott a videó végén, hiszen bár a versenyek nem sikerült úgy, ahogy eltervezte a tempója végig jó volt.