szombat, június 3, 2023

Hiába minden, Hailie Deegan dirt-ön is összetörte autóját – VIDEÓ

Date:

Share:

Hailie Deegan dirt versenyzésben próbált formába lendülni, azonban itt is folytatódott 2022-es szezonbeli pech sorozata.

- Advertisement -

Köztes heteken rengeteg NASCAR versenyző próbálja lendületben, és formában tartani magát dirt versenyeken.

- Advertisement -

Ez még fontosabb az Xfinity és a Truck Series versenyzőinek, akiknek nincs minden héten versenyük.

Így tett Hailie Deegan is, aki az Egyesült-Államok egyik legnépszerűbb dirt pályáján, az Észak-Karolinai Millbridge Speedway-en versenyzett, és szerencsére az eseményről fel is töltött egy élménybeszámolót youtube csatornájára.

A hölgyversenyzőnek nem indult jól az év, hiszen a NASCAR Truck Series eddigi összes fordulóján valamilyen incidensbe keveredett, sőt Atlantában majdnem meg is fulladt autójában.

Nos, itt Millbridge-ben sem járt szerencsével. A kvalifikáción 15. lett, amivel saját futamában a pole-ból rajtolhatott. Deegan párja nagyon jó dirt versenyző, aki azt a tanácsot adta, hogy azonnal törjön az első helyre, és maradjon a felső íven.

Nos végül ez lett a veszte, hiszen riválisa felcsúszott rá, és Hailie Deegan a falban kötött ki, majd defektet kapott.

Az utolsó versenyen a 9. helyről rajtolt a fiatal versenyző, és a legjobb 2-be kellett volna felzárkóznia ahhoz, hogy bejusson a főfutamra. A jó tempó ellenére azonban – itt saját hibájából – ismét a falban kötött ki Hailie Deegan.

Ennek ellenére pozitívan nyilatkozott a videó végén, hiszen bár a versenyek nem sikerült úgy, ahogy eltervezte a tempója végig jó volt.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.