kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapAutomobilA Chevrolet bemutatja a teljesen elektromos Blazer SS-t - VIDEÓ

A Chevrolet bemutatja a teljesen elektromos Blazer SS-t – VIDEÓ

- Hirdetés -

A Super Sport jelvény a Chevrolet egyik legkönnyebben felismerhető logója, és a Chevrolet örökségének egy megbecsült darabja.

Nos, úgy tűnik, a Chevrolet modern frissítést – vagy legalábbis modern otthont – ad a szeretett SS jelvénynek.

- Hirdetés -

A Chevy a közelgő, teljesen elektromos Blazer SS-ből adott egy ízelítőt. Nem ez az első alkalom, hogy egy crossoveren vagy SUV-n Super Sport jelvény díszeleg, de ez az első alkalom, hogy a Chevrolet elektromos járművön jeleníti meg azt – írja az Autoweek.

Sajnos a részletek rendkívül soványak erről a közelgő EV-ről. A Chevrolet valójában semmilyen információt nem gördített ki a Blazer SS-ről, kivéve az oldal alján található teaser videót.

- Hirdetés -

Arra viszont számíthatunk, hogy valószínűleg a General Motors Ultium platformját fogja használni, amely a Cadillac Lyriq és a GMC Hummerek alapjait is képezi.

Meglehet, hogy a Super Sport elnevezés miatt ez a teljesen elektromos crossover esetében a Chevrolet nem egymotoros, hanem a drágább, kétmotoros elrendezést választja.

A stílus is a levegőben lóg. A Chevrolet újjászületett, Mexikóban összeszerelt Blazere csak néhány évvel ezelőtt mutatkozott be, ami azt jelenti, hogy ez a modell sok mindent átemelhet a normál Blazer stílusából.

Mindeközben bizonyos elemekkel feldobhatja a teljesen elektromos DNS-ét. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a Ford Mustang Mach-E-t célozza meg riválisként, ami szerepet játszhat a megjelenésében.

Az amerikai gyártó tervei szerint a teljesen elektromos Blazer SS még idén hivatalosan is bemutatkozik, és a tervek szerint 2023 tavaszán kerül a kereskedésekbe.

- Advertisement -
SourceAutoweek
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss