back to top
vasárnap, június 23, 2024

Reddicket kivásárolja a 23XI Racing, itt a vége Kurt Busch karrierjének?

Dátum:

Megosztás:

Idén júliusban jelentették be, hogy Tyler Reddick a 2023-as szezon végén lejáró szerződésével elhagyja az RCR-t, és a 23XI Racinghez csatlakozik.

- Reklám -

A SiriusXMNASCAR újságírójának, Lee Spencernek a beszámolója szerint ugyanakkor már jövőre csatlakozik a csapathoz Tyler Reddick, akinek RCR-rel kötött szerződésének utolsó évét kivásárolta a 23XI Racing.

- Reklám -

Múlt hónapban hozta nyilvánosságra Richard Childress, hogy Kyle Busch 2023-ban csatlakozik a csapathoz, méghozzá a 8-as autóba fog beülni, melyben jelenleg Reddick versenyzik.

A hivatalos tervek arról szóltak, hogy Childress vásárol egy harmadik chartert, és jövőre is autóba ülteti majd Reddicket, de sokan ezt már akkor is csak pénzügyi manipulációnak tartották a 23XI Racing felé.

- Reklám -

A 23XI Racing egy Michael Jordan és Denny Hamlin társtulajdonában lévő csapat, amely várhatóan könnyedén előteremtette azt a pénzt, hogy kivásárolja Reddick 2023-as szerződését a Richard Childress Racingnél.

Ez a lépés arra utal, hogy Kurt Busch valószínűleg úgy döntött, hogy az elmúlt hónapok agyrázkódásos küzdelmeit követően befejezi a NASCAR pályafutását.

Denny Hamlin már a múlt hétvégén rendezett Charlotte-i versenyen kiemelte, hogy Kurt Busch az orvosánál járt, és hamarosan fontos bejelentést tesz az egészségi állapotáról.

Busch esete kísértetiesen hasonlít Dale Earnhardt Jr. visszavonulásához, akinek szintén agyrázkódás miatt kellett idejekorán visszavonulnia.

Hivatalos bejelentés – Reddick és Busch főszereplésével – a pletykák szerint szerint ezen a hétvégén várható a Las Vegas Motor Speedway-en.