back to top
szerda, május 22, 2024

Räikkönen új főnöke biztos benne, hogy versenyzője jól fog szerepelni

Dátum:

Megosztás:

A Trackhouse Racing főnöke, Justin Marks magabiztosan beszélt csapata, és Kimi Räikkönen watkins gleni esélyeiről.

- Reklám -

Justin Marks és a Trackhouse Racing egy átfogó tesztelési programot hozott létre Kimi Räikkönennek a NASCAR Cup Series-ben való jövő hétvégi debütálása előtt, és a csapat társtulajdonosa biztos benne, hogy a korábbi Forma-1-es világbajnok készen áll majd arra, hogy teljes gőzzel belevágjon a munkába.

- Reklám -

Összeállítottunk neki egy felkészülési protokollt, amely elég átfogó” – mondta Marks. „Úgy gondolom, hogy képes lesz arra, hogy a Watkins Glen-i edzésen már az edzés kezdetén készen álljon arra, hogy jó köröket menjen.

Räikkönen a szerdai napot azzal töltötte, hogy a csapattársával, Daniel Suarezzel együtt szimulátorozott. További szimulátoros munka is szerepel Räikkönen jövőjében.

- Reklám -

Nagyon, nagyon koncentrált” – mondta Marks. „Igazából lenyűgöző az, hogy 24 órával az USA-ba érkezése után mennyire odateszi magát.

Sok minden, ami Räikkönen előtt áll, várható egy olyan versenyzőtől, aki még nem futott versenyt a Cup Series-ben. A VIRginiai teszt lehetővé teszi számára, hogy ráérezzen a fékekre, a sebességváltóra és más területekre.

Azt hiszem, őszintén szólva, talán a legkönnyebb és legegyszerűbb része ennek az egésznek az ő alkalmazkodási üteme, agresszivitása és sebessége lesz a versenyautóban, mert a felkészültségi szintje mindenkit lenyűgözött itt.

Optimista vagyok, úgyhogy nagy elvárásaim vannak vele szemben. Úgy érzem, hogy nagyot fog robbantani Watkins Glenben.