csütörtök, március 28, 2024

Bubba Wallace szerint mindenki félreértette a Loganós nyilatkozatát

Dátum:

Megosztás:

Joey Logano a hét közepén adott interjút, amiben elmondta, hogy beszélt Bubba Wallace-al a hét közepén, aki tisztázta a dolgokat.

- Reklám -

Bubba Wallace michigani második helyezésének egyik legnagyobb tényezője az volt, hogy gyors autója volt, jó versenyt futott, és a csapata jó támogatásával jó eredményt ért el. Ez elég egyszerű, nem igaz?

- Reklám -

De – Wallace szerint – a másik legnagyobb tényező egy bizonyos Joey Logano nevű versenyző volt, aki keményen versenyzett vele ezért a pozícióért, miközben márkatársa, Kevin Harvick meg tudott lépni az élen.

Olyan szinten vezetett, hogy a futam után a 23XI Racing versenyzője egy NASCAR-legendához hasonlította, aki kemény defenzív manővereiről volt híres.

- Reklám -

Olyan vagy, mint a modernkori Ryan Newman. Egy kicsit hosszabb nyakkal” – írta Bubba Wallace Joey Loganonak SMS-ben a verseny után.

A tavaly év végén visszavonuló Ryan Newman híresen keményen védekezett mindenki ellen, még akkor is, amikor lekörözöttként érkezett meg mögé az első helyezett.

Wallace a verseny után azonban twitteren jelezte, semmi baja nincs Loganoval, és mindenki félreértette a nyilatkozatát.

Csak, hogy tisztázzuk a helyzetet… Joseph (Joey Logano, a szerk.) nem csinált semmi rosszat!

Joey Logano leírta, hogy milyen nehéz volt számára Bubba Wallace ellen versenyezni, különösen annak fényében, hogy az utóbbinak gyors autója volt.

Nyilvánvalóan megnehezítettem az életét, de ez a munkám” – mondta Logano. „Amikor még 20 kör van hátra, és a második helyért harcolsz, akkor nem adhatod fel a pozíciódat.

Logano felidézte, hogy a verseny korábbi szakaszában egyszerűen csak azért engedte el Wallace-t, mert a 23-as gyorsabb volt nála, de húsz körrel a vége előtt már nem tudott lemondani arról a helyről, mindent beleadott, hogy megvédje azt.

Addig kell harcolni, ameddig csak lehet. Végül megelőzött, de nem mondhatom, hogy nem küzdöttem meg érte” – magyarázta Logano.