back to top
szerda, július 24, 2024

Pierre Gasly hamarosan NASCAR autót vezethet

Dátum:

Megosztás:

Pierre Gasly hamarosan NASCAR lehetőséget kaphat, miután közösen vacsorázott a 23XI Racing társtulajdonosával, Michael Jordannel.

- Reklám -

Egy személyes szponzorának közbenjárásának köszönhetően – aki szintén közel áll Jordanhez – Gasly három órát töltött annak az embernek a társaságában, aki hat NBA-bajnoki címet segített a Chicago Bullsnak, és akit széles körben a legnagyobb játékosnak tartanak.

- Reklám -

Messze ez volt életem legjobb élménye” – mondta az AlphaTauri versenyzője. „Mindig is inspirált ez a fickó, a mentalitása, a karrierje során elért sikerei. Mindenki azt mondja, hogy soha ne találkozz a példaképeddel, mert csak csalódni fogsz, de nekem ez pont az ellenkezője.

Ez az ember egy zseni, egy másik szintet képvisel a mentalitása és az intellektualitása. Nagyon, nagyon le voltam nyűgözve.

- Reklám -

Gasly természetesen a Forma-1-ről is beszélgetett a legendás kosarassal.

Nem is tudtam, hogy hatalmas F1-rajongó, szinte jobban ismeri a sportágat, mint én, szóval nagyon lenyűgöző volt, és nagyszerű volt egy ilyen legendával beszélgetni. Egyértelműen egy olyan vacsora, amelyre egész életemben emlékezni fogok” – jelentette ki Gasly.

Gasly a NASCAR-ról beszélgetett Jordannel

Gasly odaadta Jordannek az egyik F1-es sisakját, cserébe pedig a francia rávette az 59 éves versenyzőt, hogy írja alá egy pár Air Jordan edzőcipőjét, amelyek mostantól az otthoni trófeaszekrényében fognak helyet kapni.

A beszélgetés témái között szerepelt Jordan NASCAR-csapata, a 23XI Racing és az F1, tekintettel a sportág iránti szeretetére, ami Gaslyt meglepte.

Nem tudtam, hogy minden vasárnap reggel felkel, hogy megnézze az összes futamunkat” – mondta Gasly. „Ő egy hatalmas rajongó. Ahogy azt bárki el tudja képzelni, nem könnyű Michael Jordannek lenni és megjelenni minden eseményen, még akkor sem, ha szeretne.

Szóval még ha nem is látjuk őt, ő mindent követ. Eléggé meglepett, hogy mennyi részletet tud a sportágunkról. Egyértelműen megmutatta, hogy hatalmas érdeklődést mutat a motorsport iránt.

Arra a kérdésre, hogy Gasly kipróbálná-e Jordan egyik NASCAR autóját, egy kis szünet és egy sanda mosoly után azt válaszolta: „Lehet, hogy meg fog történni.

Gasly megerősítette, hogy a következő amerikai látogatásakor ismét találkozik Jordannal.

Valószínűleg máskor is találkozunk majd” – mondta Gasly. „Nagyszerű vacsoránk volt, nagyszerű kapcsolat. Ő határozottan egy nagyon különleges ember. Majd meglátjuk, hogyan fejlődik a kapcsolatunk innen.