kedd, április 16, 2024

Reddick Darlingtonban visszaállna a helyes útra

Dátum:

Megosztás:

Tyler Reddick hullámvölgyekkel teli idénye Doverben óriási mélységekbe zuhant. Darlingtonban viszont rá szeretne nyomni az újraindítás gombra.

- Reklám -

Reddick a Racer-nek tett interjújában elismerte, hogy a 8-as rajtszámú Richard Childress Racing csapata keményen dolgozik azon, hogy kiderítse, miért volt ez ennyire gyenge hétvége a csapat számára.

- Reklám -

A talladegai versenyen egy motorprobléma 31 kör után korai kiesést eredményezett. Doverben Reddick küszködött a Chevrolet-jével, és néhányszor a falnak is nekiment.

Nem könnyű” – mondta Reddick arról, hogy miként próbálják meg elkerülni a pánikot. „Amikor van egy olyan hétvégéd, mint Talladega, ahol nem igazán van esélyed arra, hogy versenyezz, egy technikai hiba miatt, aztán erre jön egy Dover, ahol meg lassú vagy… Nem egyszerű.

- Reklám -

A pozitívum az, hogysok olyan pálya van a naptárban, amin jól megyünk, és amikor nehéz dolgod van, mint Doverben, mindig jó, hogy utána egy olyan helyre mehetsz, mint Darlington. Itt a csapat és jól szokott teljesíteni, és én is imádom a helyet.

Amint kilépett Doverből, Reddick megnyomta az újraindítás gombot. Ebben segíthet, hogy Reddick ezen a héten is elfoglalt lesz, hiszen az Xfinity Series-ben is rajthoz áll majd.

Egy kemény hétvégén vagyunk túl, talán még jobb is, hogy a szokásosnál is többet leszek a pályán most” – mondta Reddick.

Reddicknek Talladegában és Doverben sem volt szerencséje
A 8-as autó Talladegában és Doverben sem hozott szerencsét Fotó: Sean Gardner/Getty Images/NASCAR MEDIA

Bristol volt a fordulópont Reddick-nek

Három héttel ezelőtt Bristolban Reddick 99 kört vezetett, de az utolsó körben a 3-as kanyarban Chase Briscoe nekiment és csak második lett.

A kiesések, és a gyenge teljesítmények miatt Reddick hátraesett a pontversenyben is.

Próbálunk mindenre odafigyelni” – mondta Reddick. „Nem akarunk szemet hunyni valami felett, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Fontos, hogy tudjuk, mi történik.

Nem igazán kell megnéznünk a ponttáblázatot ahhoz, hogy tudjuk, az elmúlt hónap nem igazán volt jó számunkra a pontok tekintetében, szóval ez csak növeli a frusztrációt.

Rengeteg olyan jó versenyző van körülöttünk, aki még nem nyert futamot, de a sebesség meglett volna hozzá.

Fontos lesz a győzelem, és ha nagyon messzire akarunk jutni a rájátszásban, akkor szerintem még a rájátszás előtt győznünk kell, és ezt a célt kell tartanunk.