vasárnap, április 21, 2024

Petty szerint egész éves eltiltást érdemelt volna Wallace – NASCAR Hírmorzsák

Dátum:

Megosztás:

Kyle Petty erős véleménnyel van Bubba Wallace tettéről, miközben Denny Hamlin megvédte versenyzőjét a NASCAR „trolloktól”.

  • Az NBC Sports NASCAR elemzője, Kyle Petty szerint Bubba Wallace-t egy futam helyett a szezon hátralévő részére el kellett volna tiltatni Kyle Larson szándékos összetöréséért és azért, amit Wallace az eset után tett. „Denny Hamlin csapatánál vezet, aki sokat beszélt a biztonságról” – mondta Petty. „Csapattársa azért vonult vissza, mert balesetet szenvedett. Majd ezek után szándékosan a külső falnak lök egy srácot, és arról beszél, hogy elromlott az autója? Ez nevetséges.
  • Denny Hamlin ugyanakkor védelmébe vette versenyzőjét, amikor twitterén azt írta: „Tele vagyunk trollokkal, akik úgy mondanak rosszakat másokról, hogy soha nem találkoztak velük, soha nem versenyeztek ellenük, és nincs meg a hitelességük ahhoz, hogy azok tehetségéről beszéljenek, akiket kommentálnak.
  • Hétvégén Homestead Miamiba érkezik a NASCAR mezőny, ahol két évvel ezelőtt Tyler Reddick egy tipikus hibát követett el. Spottere figyelmeztetése ellenére azt hitte, hogy egy körrel hamarabb vége van a futamnak. „Azt hittem láttam egy fehér zászlót, de lehet, hogy csak hallucináltam” –  mondta utólag Reddick. „Bárcsak ráfoghatnám valakire, vagy valamire, de teljes mértékben az én hibám volt.
- Reklám -

  • Ha már régi esetek. Érdemes egy pillantást vetni Kurt Busch drámai 2004-es bajnoki címére, melyet ugyanitt, Miamiban ért el. A 97-es autónak leszakadt a kereke, de pont a pit előtt. Busch be tudott jönni, a sárga kijött a leszakadó kerék miatt, és ő még helyzeti előnybe is került. A végén 5. lett ennek köszönhetően, és 8 ponttal megelőzve Jimmie Johnsont bajnoki címet ünnepelhetett.
- Reklám -

Bellnek megint győznie kell, hogy ott legyen a NASCAR Cup Series négyes döntőjében

  • Christopher Bell továbbra is nagy érzelmi megpróbáltatásokon megy keresztül a NASCAR Cup Series rájátszásában. Charlotte-ban óriási győzelmet aratott reménytelen pozícióból, de Bubba Wallace és Kyle Larson ütközésének köszönhetően megint ilyen helyzetbe került. „Ugyanazzal a mentalitással megyek Homesteadbe: ezen a héten is – függetlenül attól, hogy hol állunk a tabellán, vagy milyen pozícióban vagyunk – a legjobb teljesítményt kell nyújtanom” – mondta Bell. „Ez egy újabb lehetőség arra, hogy versenyt nyerjek, és ez az, amit meg akarok tenni.