kedd, április 23, 2024

Danica Patrick majdnem meztelenre vetkőzött

Dátum:

Megosztás:

Korábban már írtunk a Burning Man fesztiválról, ahol Danica Patrick meglepően elengedte magát, és most további részleteket árult el.

- Reklám -

Danica Patrick vendége szokásos heti podcastjában ezúttal az a Denny Hamlin volt, akivel sok csörtét megéltek a pályán és azon kívül is.

- Reklám -

Visszavonulása után azonban a hölgyversenyző barátságot kötött a Joe Gibbs Racing versenyzőjével, így nem meglepő, hogy beszélgetésükből egy laza műsor lett.

Patrick beszélt a Burning Man fesztiválon szerzett tapasztalatairól és a sok meglepetésről, amit idén látott. Egy esemény azonban külön említést érdemel, ami miatt az egykori NASCAR-pilóta majdnem meztelenre vetkőzött!

Féktelenül, alig ruhában bulizott Danica Patrick a Burning Man fesztiválon

- Reklám -

Danica elárulta a Burning Man fesztivál egy olyan oldalát, amely arról szól, hogy az ember megszabadulnak minden gondjuktól, és teljesen meztelenre vetkőznek – szó szerint.

Ha meztelen akarsz lenni, akkor meztelen vagy. Például van egy dolog, amit úgy hívnak, hogy ’emberi autómosó‘” – magyarázta Patrick. „A Dr. Bronner’s ez a cég, aminek van egy tábora ott. Az emberek szépen sorba állnak, majd bemennek teljesen meztelenül.

Az egész a megtisztulásról szól, lezuhanyzol, és ezzel spirituálisan is megtisztulsz, majd lemész, és ott van egy tánctér ahol táncolás közben megszáradsz. Én is majdnem megcsináltam, de végül nem tettem meg.

Denny Hamlin eléggé meglepődött Patrick sztoriján, majd hozzátette, hogy ő ezt nem tudná megtenni, mert nem tudna hozzászoknak a gondolathoz, hogy emberek között meztelen.

Patrick hozzátette: „Pedig ott nagyon sokan kényelmesen flangálnak meztelenül.

A két régi rivális podcastjában sok érdekes dolog elhangzott még, ezekről pedig természetesen be fogunk számolni.