vasárnap, május 28, 2023

Öt évvel ezelőtt küzdőtérré vált NASCAR pit, Busch vs. Logano – VIDEÓ

Date:

Share:

Öt évvel ezelőtt verekedett össze Kyle Busch és Joey Logano, miután összeütköztek a Las Vegasi tavaszi verseny utolsó körében.

- Advertisement -

A versenyt Brad Keselowski vezette, azonban az utolsó körben lelassult az autója.

- Advertisement -

Kyle Busch alulra kanyarodott, hogy kikerülje őt, és összeért Loganóval. A 3. kanyarban Logano nekiment Buschnak, és utóbbi a 4. kanyaron keresztül a pitbe szánkázott.

Busch kiszállt az autójából, elindult a pit road bejáratánál lévő, általában a verseny után a legjobb öt autót elfogó területre, megütötte Loganót, és verekedés tört ki. Ez nagyjából 18 másodpercig tartott, mielőtt a versenybírók szétválasztották őket.

Logano azt mondta, miután minden lecsillapodott, hogy nem volt sok beszéd, inkább az öklök beszéltek.

Keményen versenyeztünk mindketten. Kyle és én általában nagyon jól versenyzünk egymás ellen. Sosincs semmi problémánk, most viszont megpróbált leszorítani a kanyarban Brad alá, és nagyjából összeütköztünk a bejáratnál.

Ezután üldöztem őt, de megcsúsztam, és összeütköztünk.

Nyilvánvalóan nem volt semmi szándékosság abban amit tettem, de értelemszerűen ő ezt másképp gondolja, szóval nem tudom. Majd túl leszünk rajta.

Busch másképp látta a dolgot, azt mondta Vince Welch-nek a Fox Sports-tól, hogy „Kilökött. Logano egyszerűen egyenesen hajtott be a kanyarba, és direkt összetört engem. Joey így versenyez, úgyhogy vissza fogja kapni.

Joey Logano és Kyle Busch kapcsolata azóta sem felhőtlen.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.