hétfő, április 15, 2024

Castroneves arcképe immáron a Borg-Warner trófeán díszeleg

Dátum:

Megosztás:

A Meyer Shank Racing-Honda versenyzője, Hélio Castroneves ma mutatta be negyedik arcképét a legendás Borg-Warner Trófeán.

- Reklám -

Tavaly májusban Castroneves nem csak az Indianapolis 500-as győzelmek rekordját állította be, amivel csatlakozott a négyszeres győztesek klubjában A.J. Foyt, Al Unser és Rick Mears mellé.

- Reklám -

Győzelme egyben a történelem leggyorsabbja is volt, 190,690 km/h átlagsebességgel, főleg annak köszönhetően, hogy csak két sárga zászlós szakasz volt a versenyen.

Hélio Castroneves negyedik arcképe a 108. ilyen lesz a Borg-Warner Trófeán, amelynek frissített változatát Indianapolis belvárosában, az Indiana Statehouse-ban leplezték le.

- Reklám -

Michelle Collins, a BorgWarner Inc. globális marketing- és PR-igazgatója kijelentette: „A Borg-Warner Trophy a motorsport világának egyik legnagyobb hagyományát és kitüntetését képviseli. Ez egy olyan diadal, amelyet minden versenyző szeretne megtapasztalni, és igazán örülök és megtiszteltetés számomra, hogy továbbvihetem a trófea leleplezésének örökségét.

Az, hogy az arcodat egyszer rávésik a Borg-Warner Trófeára, egy életre szóló teljesítmény, de a négyszeri alkalom jól mutatja Helio elkötelezettségét, kitartását és a sport iránti szenvedélyét. Az egész BorgWarner nevében őszintén gratulálunk ehhez a kiemelkedő teljesítményhez.

Castroneves természetesen óriási megtiszteltetésnek tartotta, hogy immáron negyedszer rákerült a trófeára.

A mai arcképem leleplezése különleges nap volt számomra és a Meyer Shank Racing számára. Felemelő pillanat a karrieremben, hogy az arcom a többi Indy 500-győztes és a másik három négyszeres győztes – A.J., Al és Rick – mellett látható.

Castroneves kézhez fogja kapni a BorgWarner bajnoki versenyzői trófeáját, az úgynevezett „Baby Borg”-ot, amely a Borg-Warner trófea miniatűr másolata.

A csapattulajdonosok, Michael Shank és Jim Meyer pedig megkapják majd a saját miniatűr másolatukat, a BorgWarner Championship Team Owner’s Trophy-t.