back to top
csütörtök, július 25, 2024

Óriási siker lesz a Clash Kevin Harvick szerint

Dátum:

Megosztás:

A szombati edzéseket követően a Stewart-Haas Racing versenyzője, Kevin Harvick biztosra veszi, nagy sikert fog aratni a Los Angeles-i Clash.

- Reklám -

Szombaton végre kezdetét vette a 2022-es NASCAR szezon hivatalos programja. A Los Angeles-i Coliseumba költöztetett verseny első edzéseit követően elégedetten nyilatkoztak a versenyzők. Elégedettségének a Stewart-Haas Racing versenyzője, Kevin Harvick is hangot adott. Az 58-szoros futamgyőztes elmondta, nem gondolja, hogy bármi a siker útjába állhatna.

- Reklám -

„Ezen a ponton azt gondolom, esély sincs arra, hogy elrontsuk a dolgot. Megérkeztünk, birtokba vettük a pályát, túlvagyunk egy jól sikerült edzésen, és senkinek nem voltak gondjai a kanyarok bevételével. Az előzésekkel sem volt gond, és ahogy Jim Hunter barátom szokta mondtani: »Ahhoz, hogy nyerni tudj, olyan autóra van szükséged, amivel előzni lehet«” – nyilatkozta Harvick.

„Ha megnézzük az előjeleket, hogy mennyi jegyet adtak el, mekkora az érdeklődés a nézők és a média által, azt gondolom, nem lehet kérdés a siker.”

- Reklám -

A 78 ezer néző befogadására képes futballstadionba 60.000 nézőt várnak. Bár valószínűleg ennél több jegyet is el tudtak volna adni, biztonsági okokból egy szektor lezárása mellett döntöttek a szervezők.

Harvick ha a körítésnek örült is, az eredmények már kevésbé adtak erre okot. A szabadedzést még ugyan Chase Elliott mögött a második helyen zárta, a kvalifikáció nem sikerült neki túl jól. 23. helyének köszönhetően csak a 6. helyről kezdheti a 3. előfutamot.