back to top
vasárnap, június 23, 2024

Kyle Busch jól megküzdött pole köréért – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR által közzétett videóban Kyle Busch Los Angeles Coliseum-i negyedmérföldes pályán elért pole körét láthatjuk belső kamerából.

- Reklám -

Mint korábban megírtuk a kétszeres bajnok 13,745 másodperc alatt teljesítette a 1/4 mérföldes ovált, ami alig 16 ezreddel volt gyorsabb, mint a mögötte végző Tyler Reddick ideje.

- Reklám -

Kyle Busch így az első előfutam pole-jából indulhat majd. Az előfutamok magyar idő szerint este 9-kor kezdődnek, míg a főverseny éjfélkor veszi kezdetét.

A Joe Gibbs Racing sofőrje utolsó évét teljesíti jelenlegi főszponzorával, az M&M’s-el, és éppen emiatt sikeres évet szeretne teljesíteni – amelynek nem rossz kezdete ez az első rajthely.

- Reklám -

Ki gondolta volna” – mondta Busch a Fox Sports-os Jamie Little-nek. „Elég király, már csak az is, hogy lehetőségünk van valami ilyesmit csinálni.”

„A NASCAR sok kritikát kapott azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan fog kinézni és milyen lesz, de nagyon jól szórakozunk, hiszen ez egy teljesen más dolog, mint amit eddig bármikor csináltunk” – mondta Kyle Busch.

Már csak az a lényeg, hogy elől tudjunk maradni. Ez a lényeg, hiszen még nem vagyunk benn a főfutamon, most még csak az előfutamra kvalifikáltuk magunkat.

Az első szabadedzést megnyerő Chase Elliott a 7. legjobb időt autózta, így ő majd a harmadik előfutam 2. helyéről várhatja az esti küzdelmeket.

Ennek az előfutamnak az első helyéről fog rajtolni a hétvége eddig meglepetésembere, Justin Haley, aki 3. lett az időmérőn.

Ez egyébként az első alkalom, hogy a “The Clash”-t a áthelyezték megszokott helyszínéről, ugyanis 1979 óta a Daytona International Speedway adott otthont a futamoknak.

Magyarországon az ARENA4+-on lesz látható a NASCAR Busch Lite Clash közvetítése, vasárnapról hétfőre virradóra, 00:05-ös adáskezdéssel.