kedd, április 16, 2024

Jövőre is a Coliseumban rendezik a Clasht

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR 2023. február 5-én visszatér az L.A. Memorial Coliseumba, a Busch Light Clash elnevezésű futammal.

- Reklám -

Jövőre második alkalommal rendezik meg a neves helyszínen a futamot, miután az idei debütálása rendkívül sikeres volt, ugyanis 2016 óta ez volt a legnézettebb Clash verseny.

- Reklám -

Egész iparágunk merész lépést tett azzal, hogy tavaly februárban a Busch Light Clash-t az L.A. Coliseumba hozta, és ez kifizetődött, hiszen azonnal klasszikussá vált az új és a meglévő rajongók körében egyaránt.” – mondta Ben Kennedy, a NASCAR versenyfejlesztési és stratégiai részleg vezető alelnöke.

Szándékunk, hogy a legnagyobb színpadon mutassuk be sportágunkat és versenyzőinket, és az L.A. Coliseumnál nincs nagyobb. Nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk Los Angeles szívébe, hogy hivatalosan is elkezdjük a szezont, és előkészítsük a Daytona 500-as futamot.

- Reklám -

A NASCAR a következő szezonban háromszor is versenyez Kaliforniában: az L.A. Coliseum, az Auto Club Speedway és a Sonoma Raceway is vendégül látja majd a Cup Series mezőnyét. Természetesen a Clash továbbra sem pontszerző futam, a NASCAR ezzel szeretne ráhangolódni a bajnokság kezdetét jelentő Daytona 500-ra.

A több mint négymillió nézővel, és a popkultúra olyan Mekkájában, mint Los Angeles, a Clash a Coliseumban mindent elért, amit akart, és még annál is többet.” – mondta Bill Wanger, a FOX Sports műsorigazgatója.

Felpezsdítette a sportágat, új nézőket hozott, és nagyszerűen indította a szezont. Alig várjuk, hogy 2023-ban újra megismételjük mindezt.

A főtámogatónak is tetszett

A Busch Light évtizedek óta szenvedélyes támogatója a NASCAR-nak, és az olyan versenyeken keresztül, mint a 2022-es Busch Light Clash, páratlan motorsport-élményeket tudunk nyújtani a rajongóinknak.” – mondta Krystyn Stowe, az Anheuser-Busch Busch Family Brands marketingvezetője.

Ez a verseny egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra, hogy új és régi rajongókkal egyaránt kapcsolatba lépjünk azokon a piacokon, ahol a Busch Light iránt egyre nagyobb a kereslet.