back to top
szerda, július 24, 2024

Natalie Decker részleges Xfinity-programot fut, Daytonában kezd

Dátum:

Megosztás:

Natalie Decker a 2021-es év után ismét a NASCAR Xfinity Series-ben fog versenyezni a Reaume Brothers Racing színeiben.

- Reklám -

A hölgyversenyző csak néhány versenyen fog részt venni – jelentette be az RBR a Facebook oldalán február 14-én.

- Reklám -

Tegnap bejelentették, hogy a Busch Light új programot indít, amelynek célja, hogy a NASCAR-ban, különösen a versenypályán nagyobb egyenlőséget teremtsen a nemek között.

Ennek a programnak részese Natalie Decker is, 6 társával egyetemben. Az Anheuser-Busch márka vállalta, hogy a következő három évben 10 millió dollárt fordít a nők felemelésére a NASCAR-ban a Busch Light Accelerate Her nevű programmal.

- Reklám -

Decker a 33-as számú N29/Nerd Focus Toyotát fogja vezetni. Első versenye a hétvégi Daytona 300 lesz Daytona International Speedwayen.

Natalie Decker 2022-es autójával pózol
Natalie Decker 2022-es autójával pózol Fotó: Reaume Brothers Racing

A 24 éves sofőr 2021-ben ötször indult az Xfinity Seriesben, a legjobb versenyét pedig a Talladega Superspeedwayen futotta, ahol 24. lett.

Decker ezen kívül már 32-szer részt vett a NASCAR Camping World Truck szériában is. 2020-ban a Daytonai szezonnyitón egy ötödik helyet szerzett.

Az RBR a NASCAR Camping World Truck Series-ben is indít csapatokat, valamint a NASCAR Cup Series-ben az újonnan alakult Team Hezeberggel tart fenn szövetséget.

Néhány nappal ezelőtt jelentették be, hogy Richard Petty unokája, Thad Moffitt is az ő csapatukban fog versenyezni a Daytonai Camping World Truck Series szezonnyitón.

Natalie Decker további 2022-es versenyeit nem jelentették be.