szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARMinden amit eddig tudunk Will Smith NASCAR filmjéről

Minden amit eddig tudunk Will Smith NASCAR filmjéről

- Hirdetés -

Will Smith amikor nem pofonokat osztogat az Oscar gálán, akkor díjakat vesz át nagyszerű filmjeiért. Készül egy NASCAR filmmel is.

Az elmúlt hetekben úgy tűnik, hogy Will Smith színész az egész internetet bejárta. Az Oscar-díjas színész most egy hatalmas projektet tervez a NASCAR-ral kapcsolatban.

- Hirdetés -

A színész a The Chainsmokers-szel és az Amazon Studios-szal közösen várhatóan egy új filmet készít.

A hírek szerint a film állítólag egy romantikus vígjáték lesz NASCAR körítéssel. Ráadásul a mozgókép állítólag azzal büszkélkedhet, hogy hamarosan élvonalbeli színészek is csatlakoznak a projekthez.

- Hirdetés -

A Deadline értesülései szerint a Westbrook Studios, a Kick The Habit Productions és a NASCAR összefogott a film produceri munkálataiban. Ami az egyéb részleteket illeti, Alison Rose Greenberg írta a ‘Clean Air’ címre keresztelt film forgatókönyvét.

A történet Lyla-ról, egy ambiciózus sportügynökről szólt. Az üzletasszony a NASCAR szezon előtt elveszítette sztárügyfelét. Kétségbeesésében a tizenhét éves Piper Kyte-ra, egy lázadó dirt versenyzőnőt szerződtetett.

Hogy tovább bonyolítsa a helyzetet, Lyla-nak Piper apján, Matthew Kyte-on is keresztül kellett mennie. Úgy tűnik, Matthew egy korábbi NASCAR-bajnok volt, aki hírhedt módon hagyta ott a sportot.

A filmötlet megszületése tulajdonképpen egy elég érdekes történet. Amikor a világjárvány lecsapott, a producerek nagyon igyekeztek a projektet elindítani.

Rögtön eldöntötték, hogy a műfaj egy romantikus vígjáték lesz. Miután több forgatókönyvön is átrágták magukat, rábukkantak Greenberg Tiszta levegő című elképzelésére, és lenyűgözte az őket.

Érdekesség, hogy a The Chainsmokers kapcsolata a NASCAR-ral a különböző versenyeken való fellépésüknek köszönhető.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss