back to top
csütörtök, május 30, 2024

Minden amit eddig tudunk Will Smith NASCAR filmjéről

Dátum:

Megosztás:

Will Smith amikor nem pofonokat osztogat az Oscar gálán, akkor díjakat vesz át nagyszerű filmjeiért. Készül egy NASCAR filmmel is.

- Reklám -

Az elmúlt hetekben úgy tűnik, hogy Will Smith színész az egész internetet bejárta. Az Oscar-díjas színész most egy hatalmas projektet tervez a NASCAR-ral kapcsolatban.

- Reklám -

A színész a The Chainsmokers-szel és az Amazon Studios-szal közösen várhatóan egy új filmet készít.

A hírek szerint a film állítólag egy romantikus vígjáték lesz NASCAR körítéssel. Ráadásul a mozgókép állítólag azzal büszkélkedhet, hogy hamarosan élvonalbeli színészek is csatlakoznak a projekthez.

- Reklám -

A Deadline értesülései szerint a Westbrook Studios, a Kick The Habit Productions és a NASCAR összefogott a film produceri munkálataiban. Ami az egyéb részleteket illeti, Alison Rose Greenberg írta a ‘Clean Air’ címre keresztelt film forgatókönyvét.

A történet Lyla-ról, egy ambiciózus sportügynökről szólt. Az üzletasszony a NASCAR szezon előtt elveszítette sztárügyfelét. Kétségbeesésében a tizenhét éves Piper Kyte-ra, egy lázadó dirt versenyzőnőt szerződtetett.

Hogy tovább bonyolítsa a helyzetet, Lyla-nak Piper apján, Matthew Kyte-on is keresztül kellett mennie. Úgy tűnik, Matthew egy korábbi NASCAR-bajnok volt, aki hírhedt módon hagyta ott a sportot.

A filmötlet megszületése tulajdonképpen egy elég érdekes történet. Amikor a világjárvány lecsapott, a producerek nagyon igyekeztek a projektet elindítani.

Rögtön eldöntötték, hogy a műfaj egy romantikus vígjáték lesz. Miután több forgatókönyvön is átrágták magukat, rábukkantak Greenberg Tiszta levegő című elképzelésére, és lenyűgözte az őket.

Érdekesség, hogy a The Chainsmokers kapcsolata a NASCAR-ral a különböző versenyeken való fellépésüknek köszönhető.