back to top
hétfő, július 22, 2024

A NASCAR versenyző szerint több Will Smith kéne a világba

Dátum:

Megosztás:

A múlt hétvégi Oscar gála történései, és – Will Smith pofonja – mellett Denny Hamlin sem tudott szó nélkül elmenni.

- Reklám -

Annak ellenére, hogy a show a prezentáció, a házigazdák, a műsorvezetők és bizonyos győztesek szempontjából egy katasztrófa volt, a vasárnap esti Oscar-gála legnagyobb sztorija az volt, hogy Will Smith megütötte Chris Rockot.

- Reklám -

Ez olyasmi volt, amiből Denny Hamlin, a NASCAR-versenyző szerint a világnak többre van szüksége.

Nem, nem, nem, nem erőszakra célozgat.

- Reklám -

Ehelyett Hamlin más szemszögből közelített meg a dolgokat. Chris Rock ugyanis egy érzéketlen viccet mondott Jada Pinkett Smith hajával kapcsolatban, ami nem tetszett férjének, Will Smith-nek.

A helyzet az, hogy Will Smith felesége hajhullás betegségben szenved, így nem nehéz megérteni, hogy miért volt olyan dühös, hogy élő, nemzetközi televíziós adásban megütötte a humoristát.

Ha több Will Smith lenne a világon és kevesebb Chris Rock (olyan emberek, akik úgy mondanak vagy tesznek dolgokat, hogy nem kapnak érte pofonokat), nagyon sok problémánk megoldódnak” – tweetelte Hamlin.

A 23XI Racing tulajdonosának tweetjét úgy is lehetett értelmezni, hogy finoman a Ross Chastain és AJ Allmendinger közötti, a verseny végén történt incidensre utalt.

Az eset után ugyanis sokan farkast kiáltottak, és büntetést prognosztizáltak Chastainnek, a NASCAR-ban viszont ez nem divat. AJ Allmendinger pedig nem az a típusú srác, aki ököllel menne utána riválisának.