back to top
hétfő, július 22, 2024

Mi lesz Brandon Brown szponzorával?

Dátum:

Megosztás:

Brandon Brown szponzora, az LGBcoin még mindig nem kapta meg a megfelelő engedélyt a NASCAR vezetői testületétől.

- Reklám -

Brown csapata, a Brandonbilt Motorsports vasárnap reggel újabb közleményt adott ki arról, hogy megkapta a NASCAR tisztviselőinek jóváhagyását a szponzorára és a festéssémájára.

- Reklám -

December 30-án Brown jelentette be, hogy az LGBcoin.io kriptopénz mémérme lesz a 86-os Chevrolet-jának elsődleges partnere.

A NASCAR illetékesei azonban ezt követően közölték, hogy semmit sem hagytak jóvá, és a csapat elhamarkodottan tette meg a bejelentést.

- Reklám -

A csapatoknak mindig is meg kellett szerezniük a NASCAR jóváhagyását a szponzorokra és a festési sémákra, mielőtt pályára küldték volna az autót.

„Nagyon is tisztában vagyunk a szponzorok és festési tervek jóváhagyásához szükséges eljárással, és nem célunk megkerülni ezt a folyamatot. A Brandonbilt Motorsports a szokásos protokollokat követve nyújtotta be a szponzoráció jóváhagyására irányuló kérelmet, amelyet már sokszor elvégeztünk korábban is probléma nélkül. A szponzorokra vonatkozó írásos jóváhagyást 2021. december 26-án kaptuk meg a NASCAR Racing Operations egyik tisztviselőjétől. Csapatunk ennek tudatában mutatta be új szponzorát” – írja a BrandonBilt Motorsports közleménye.

„A szponzorok jóváhagyása egyértelmű volt – a NASCAR-tól kapott e-mail első három szava kimondja: »A szponzorok jóváhagyva…«. Az egyetlen felajánlott visszajelzés kisebb grafikai változtatásokra vonatkozott, hogy a pályán 170 mérföld/órás sebességnél biztosítsák az olvashatóságot. Továbbra is együttműködünk a NASCAR-ral, és várakozással tekintünk az ügy mielőbbi tisztázására.”

Mi pontosan a probléma az LGBcoin-nal?

Az LGBcoin egy új decentralizált mém kriptopénz, amelyet „Amerika érméjének” neveztek el a „Let’s Go Brandon” skandálások alapján.

Brandon Brown új szponzorának bejelentésekor James Koutoulas, az LGBcoin vezető tulajdonosa azt mondta, hogy ha jól végzik a munkájukat, akkor amikor az LGBcoinról hallanak majd a nézők, és meghallják a „Let’s Go Brandon” (Hajrá Brandon – a szerk.) skandálást, akkor azt fogják hallani, hogy „Let’s Go America” (Hajrá Amerika – a szerk.).

A NASCAR világossá tette, hogy semmilyen szerepet nem akar vállalni ebben a politikai mémben. A Phoenixben tartott szezonzáró beszédében Steve Phelps, a NASCAR elnöke elmondta:

„Ez egy szerencsétlen helyzet. Együtt érzek Brandonnal. Sajnos ez jól mutatja, hogy hol tartunk mint ország. Nem akarjuk magunkat összekapcsolni a politikával, sem a jobb-, sem a baloldallal. Sportként mindig is tiszteltük az elnöki hivatalt, függetlenül attól, hogy ki ül az elnöki székben” – mondta Steve Phelps, a NASCAR elnöke, a 2021-es szezonzárót követően, Phoenixben.

„Tetszik nekünk az a tény, hogy ez a NASCAR-ral kezdődött, majd máshol is teret hódít? Nem, nem örülünk neki. De továbbra is gondoskodni fogunk arról, hogy tiszteljük az elnöki hivatalt.”

Továbbra sincs tehát konkrét információ arról, hogy a NASCAR mikor fog hivatalos döntést hozni Brandon Brown szponzorával kapcsolatban.