back to top
vasárnap, június 16, 2024

Mégsem az egyetlen lehetősége volt az LGB Coin Brandon Brown-nak

Dátum:

Megosztás:

Ez már a sokadik felvonása a lassan szappanoperába illő Brandon Brown sztorinak, közleményt adott ki korábbi szponzora.

- Reklám -

Miután kiderült, hogy az LGB Coin biztosan nem lehet Brandon Brown szponzora, azt hihettük volna, hogy lassan lezárul a történet. A helyzet azonban az, hogy korábbi támogatója szerint lett volna más lehetősége is Brownéknak.

- Reklám -

Vic Reynolds közleménye, aki társalapítója és alelnöke a Original Larry’s Hard Lemonade Brewing Company-nek sokmindent megváltoztat.

Brandon Brownnal és a NASCAR-ral kapcsolatos sajtóközlemény:

Azoknak, akik nem ismernek, a nevem Vic Reynolds, az Original Larry’s Hard Lemonade Brewing Company társalapítója és alelnöke vagyok.

- Reklám -

A közelmúltban sok hír látott napvilágot a Brandonbilt Motorsporttal kapcsolatban. Sajnos az utóbbi időkben ezek negatív hírek voltak. Most ezekkel szeretnék foglalkozni.

Először is, szeretném elmondani, hogy Brandon Brown egy hihetetlen ember és az Original Larry’s Hard Lemonade Brewing Company 3 éves partnerséget élvezhetett versenycsapatával.

Október 2-án a Talladega Super Speedway-en Brandon Brown megnyerte első versenyét a 68-as számú Original Larry’s Hard Lemonade Chevrolet-vel. A verseny rendkívül fontos győzelem volt Brandon, az Original Larry’s Hard Lemonade Brewing Company és az összes keményen dolgozó kisvállalkozó számára, akik az elmúlt években támogatták őt.

Sajnos a győzelmet politikai szempontból beárnyékolták és ahelyett, hogy ez az ünneplés ideje lett volna, úgy vélem, hogy a Brandonbilt Motorsports számára végül a nyomás szezonja lett. Sajnos ez a nyomás olyan helyzetbe hozhatta Brandon versenycsapatát, ahol hibákat követhettek el, amikor új szponzort választottak, ahelyett, hogy ragaszkodtak volna azokhoz a cégekhez, amelyek a győzelelmhez segítették őt. Emiatt nem hibáztatom Brandont. Őszintén hiszem a szívem mélyén, hogy ha lett volna rá lehetősége, akkor velünk lenne és ez a bejelentés most másról szólna.

Egy bölcs ember egyszer azt mondta nekem, hogy nem minden pénz jó pénz. Az évek során megtanultam, hogy nem kell vérszerinti családtagnak lenni ahhoz, hogy családtagok legyünk.

Az Original Larry’s Hard Lemonade Brewing Company tovább építi a NASCAR-ral való hosszú távú kapcsolatát. Ami Brandon Brownt illeti, ő mindig a testvérem marad.