szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBrad Moran lett a NASCAR új ügyvezető igazgatója

Brad Moran lett a NASCAR új ügyvezető igazgatója

- Hirdetés -

A NASCAR előléptette Brad Morant, így 2022-es szezonra a NASCAR Cup Series ügyvezető igazgatójává nevezte ki.

Moran az elmúlt hat szezonban a Truck Series ügyvezető igazgatója volt, ezt a szerepet mostantól Seth Kramlich tölti majd be. Kramlich korábban az Xfinity Series-ben dolgozott igazgatóhelyettesként.

- Hirdetés -

Brad és Seth mindketten versenyzői mentalitással rendelkeznek. Tudást, szenvedélyt és erős kommunikációs képességet visznek majd az új szerepköreikbe” – mondta Scott Miller, a versenyigazgatóság vezető alelnöke.

Nagy várakozással tekintünk a jövőben munkásságukra, és arra, egyre jobb versenyeket láthassunk a Cup és a Truck Seriesben.

- Hirdetés -

A kanadai származású Moran 2008-ban csatlakozott a NASCAR tisztviselőihez.

Az egész rendezői csapat nagyon erős a NASCAR Cup Series-ben, és alig várom, hogy segíthessek nekik a sorozat fejlődésében a sportágunk ezen izgalmas időszakában” – mondta Moran.

A Next Gen autó bevezetése fontos lépés lesz a széria életében, illetve továbbra is népszerűsíteni szeretnénk a NASCAR-ban versenyző tehetségeket. Megtiszteltetés számomra, hogy segíthetek a sorozat irányításában ilyen tapasztalt csapattársak mellett.

A NASCAR Cup Series sorozat korábbi ügyvezető igazgatója, Jay Fabian tavaly távozott tisztségéből. Fabiant állatkínzással vádolják.

Ő 2019-es szezon kezdete óta töltötte be ezt a pozíciót. Fabian bírósági tárgyalását, amelyet eredetileg január 3-ra tűztek ki, február 7-re halasztották.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss