back to top
szerda, május 29, 2024

Meglepően nyugodtan nyilatkozott Kyle Busch a drámai kiesése után

Dátum:

Megosztás:

Kyle Busch tényleg személyiségváltozáson megy keresztül? Úgy látszik igen, mert nagyon nyugodtan nyilatkozott vasárnapi kiesése után.

- Reklám -

Kyle Busch 155 kört vezetett a versenyen, valamint emellett megnyerte a második szakaszt is. A 18-as autó motorja 20 körrel a verseny vége előtt füstölt el, miközben a mezőny az utolsó újraindításra készült.

- Reklám -

Nem lehet előzni. Szóval 20 körrel a vége előtt ha vezetsz, az gyakorlatilag garantált győzelmet jelent, ami pedig biztosítja a továbbjutásodat a következő fordulóba” – mondta a csalódott Busch.

A Joe Gibbs Racing Toyotában az első hírek szerint a szeleppálya romlott el, és végül ez okozta Busch drámai kiesését.

- Reklám -

Ennek ellenére a 2023-ra még szerződés, és csapat nélküli versenyző nagyon nyugodtan nyilatkozott.

Ez egy balszerencsés helyzet. Sok kört vezettünk, és nagyon gyors volt az autónk” – magyarázta Kyle Busch.

Nagyon büszke vagyok a srácokra. A boxcsapat fantasztikus munkát végzett. Élveztem, hogy végre elől tudtunk harcolni, és meg tudtuk mutatni, hogy itt a helyünk.

Az egyetlen negatívum, hogy nem tudtuk olyan helyen befejezni a versenyt, és annyi pontot gyűjteni, amennyit érdemeltünk volna.

A 18-as autón kívül a 19-es, Martin Truex Jr. autója is motorproblémákkal küzdött, neki a vízpumpája hibásodott meg, és emiatt túlmelegedett a motorja, ami miatt fel kellett adnia a versenyt.

Nem Kyle Busch volt az egyetlen rájátszásban induló versenyző, akinek borzalmasan alakult a rájátszás nyitó verseny Darlingtonban, hiszen Chase Elliott, Kevin Harvick és Chase Briscoe is bajba keveredett, így mindhárman sok értékes pontot veszítettek.